Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevgilim bana çok dargın

sevgilim bana çok dargın
0
138

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
merhaba arkadaşlar,
sevgilimle 25 gündür birlikteyiz ve çok kıskanç birisidirMecburiyetten ayrılmak zorunda kaldık yalnız bu ayrılık 1 gün sürdü sevgilimin benimle barışmak istedigini arkadasından ögrendim fakat eve gittiginde kendisiyle daha tanışmadan öncekibi kızın fotografına yaptıgım yorumu görmüş ve arkadasına çok kızdıgını ve bundan böyle barışmam dedigini ögrendim daha sonra ben konustum açıklama tarihi ta kac ay önce senle birlikte bile degil tanıdıktan itibaren öle bise yapmadıgımı söyledimki fotosuna yorum yaptıgım kızda benim yakın arkadasımdırBenim sevgime ve bana güveniyo musun dedim o an cevaplamıcam dedi ilişki durumunuda değil yapmıyorSizce bu süreçte ben napmalıyım okulda nasıl davranmalıyım ama empati kurunca sevgilimle birlikteyken yapsam böyle bir şey kız haklı ama kaç ay önceki fotograf yorumu ne yapacagımı sasırdım

858,505Konular
982,781Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt