Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgililer için Aşk mesajları

Sevgililer için Aşk mesajları
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sevgililer için Aşk mesajları ♥ Sana ilk yalanımı son nefesimde söyleyeceğim sırf yalan olsun diye (SENİ SEVMİYORUM)diyeceğim!… ♥Beni seven çoktur, şükür anlım aktır, birde sen seversen, dünya bana dardır ♥Bana kalkpsiz diyorlar içten lakin;Kalbimin sende olduğunu nereden bilsinler?… ♥Bir trafik lambasıydım kalbim her gelene geç derdi oysa sen geçerken birden STOP eerdi ♥Aşk bir trafik kazasıdır en yakın hastane düğün masasıdır ♥Aşk bir çilek beni unutursan çok çek ♥Göz bakar kalp yaşlı sevginin birincil faslı beraber sevince Sen kerem Ben aslı ♥Yürek durduğu süre yok unutulduğu zaman Ölür ♥Yağmurun her damlasında sen varsın dilerimki Allahtan yağmur defalarca yağsın ♥Kemiklerimden Kalem…Derimden Kağıt…Kanımdan Mürekkep Yapıp Seni Seviyorum Yazıp Yollasam Sana Olan Sevgimin Byüklüğünü Hissedebilirmisin?… ♥Aşkın ecel olsa yeniden içerim yolun ecel olsa Korkmam tekrar geçerim ♥Kalpten kalbe dışarı giden yolun ilk durağı gözlerdir ♥Renlerden maviyi, çiçeklerden gülü, mevsimlerden baharı, fakat herşeyden fazla SENİ SEVİYORUM… ♥Yarıştım yağmurlarla sabaha dek Yağdukça ağladım sensin sebebi!… ♥Ilk sevgilim değilsin Affet ama sonuncu olabilirsin dikkat et! ♥Aşkımıza nokta atama bitanem sana kucak dolusu virgül getiririm ☺☺ ♥Aşkı tadan öğrenci sınıfta kalmaya mahkumdur ♥Seni sen olduğun için yok kalbimde yerin olduğu için seviyorum ♥Anımsamak yaşamak dek güzelse unutulmak vefat dek acıdır ♥Aşk: bir birey için afet, iki birey için saadet, üç birey için ceza!!! ♥Ben seni asil insanların Sevdiği kolay sevgiyle yok! Kolay insanların Sevdiği asil sevgilerle seviyorum… ♥Gözler dudaklardan önce tebessüm ederse o sevgiden kararsızlık edilmez… ♥Sen inleme seni ağlatmak isteyenler ağlasın ♥Bitmeyen sevgimi açamaz kimse yürek anahtarım sadece sende ♥Bir gösterme bir bakışa neler anlatır Bir manzara bir aşığı senelerce ağlatır… ♥Ben aşkı;Edebiyatta ezberledim,Kimyada formülledim,Matemaktikte çözdüm ve Türkçe de söylüyorum SENİ SEVİYORUM  

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt