Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgililer Gunu'ne ozel sozler

Sevgililer Gunu'ne ozel sozler
0
200

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Sevgililer Gunu Sozleri
Sevgililer Gunu'ne ozel guzel sozler

Merhaba Arkadaşlar 14 Şubat sevgililer gunu yaklaşıyor farkındasınız umarım ki değilsenizde bu konudan sonra artık farkına varmış olmanız gerekiyor imagessevgililergununeozelsozler5b07650161a2fpng Peki hic duşundunuzmu 14 Şubatta sevgilinize alacağınız hediyenin ustune bir not yazmak ya da kulağına icinizdeki aşkı tarif eden bir soz fısıldamak ne kadar guzel olurdu değilmi İşte 2019in ciftlerine aşklarını anlatan o sozler hemen bir kacını ezberlemeye başlayınSevgililer Gunu'ne ozel sozler sizlerle

imagessevgililergununeozelsozler5b07650274f02

Seni her duşunduğumde kalbime bir yıldız ciziyorum Benim şimdi kac yıldızım var biliyor musun?

Benim artık bir gokyuzum var Sevgililer gunumuz kutlu olsun!

Yedi ayrı iklimden yedi ceşit arı getirseler yedi ceşit arı yedi ayrı ciceği dolaşsa yedi ayrı cicekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz İyi ki varsın!

Biliyorsun her gokkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış Gok kuşağını takip ettim gecenlerde sende bitti En değerli hazinemsin benim, canımsın

Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler gecer, ne zaman gozlerin gozlerime değse samanyolundan bir yıldız duşer Sevgililer gunun kutlu olsun!

Bu sevgililer gununde beyaz bir guvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat

Yureğim hafif ıslaktır benim kuytu koşelerde ağlamaktan ve rengi hafif ucuktur kurusun diye kac kez guneşe asmaktan Sevgililer gunun kutlu olsun aşkım

Gonlume taht kurdun, gonlumun sultanı oldun, gece gokyuzunde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan guneşim oldun Sevgililer gunun kutlu olsun!

Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da Kalbimin attığı da bir gercek, gunun bittiği de Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en buyuk gercek

imagessevgililergununeozelsozler5b0765038df81

Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin Sevgililer gunun kutlu olsun!

Ben ona baktım, o bana baktı, şimdi dort cocuğa birden bakıyoruz

Kalbimde yaşıyorsun ama kiranı vermiyorsun Haberin olsun; hemen evlenmezsen ev sahibin seni tahliye edecek

Dokuz kere sev onuncu olayım Gercekten sev, sonuncu olayım

Sen sen ol kapı onunde aşk yapma! Aşkın gozu kordur ama komşununki asla

Dunyanın en ağır işcisi benim, cunku 24 saat seni seviyorum

Bugun her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni duşundum Sevgililer gunun kutlu olsun!

Bazı ruyalar diğerlerinden daha uzun surer Bazıları da cok cok guzel Benim en uzun ve en en guzel ruyam şu an bu mesajı okuyor

Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammul edemeyeceğin kadar cok seviyorum Sana Sevgilim!diyebildiğim icin kendimi cok şanslı goruyorum

İstanbul'un tum yollarına seni seviyorum yazsam da, yetmez sana olan aşkımı anlatmaya

Saatler,gunler,iklimler değişti, sadece sana olan aşkım değişmedi

Kuresel ısınma buzulları bile eritti, benim aşkım hala sapasağlam

Bana var mısın? Yokmusun?

Sen yokken ben de yokmuşum, varlığında anladım

Aşk aynı yone bakabilme sanatıysa sevgilim,hadi bakalım

Kalbim senin icin atarken seni nasıl unutabilirim

Yaşama aşkınla tutundum sakın bırakma sevgilim

Sensizken yercekimsiz dunya gibi oluyorum, sakın bırakma sevgilim

Sen benim ne dunum, ne bugunum, ne de geleceğimsin, sen hayatımın ta kendisisin

Aşık bir kalpten daha guzel ne mi olabilir? Birbirine aşık iki kalp

Sana olan aşkım ne 1 cinkoya ne de 2 cinkoya benziyor, sen yılbaşı gecesi yaptığım tombalamsın

Ne Londra ne Paris ne de Moskova bu dunyada olmak istediğim tek yer var o da senin yanın

İki şeridi katledip yolun ortasından gitsen de aşkım, seni cok seviyorum

Her gec kaldığım 1 dakika icin 1 saat gec kalmış muamelesi yapıp burnumdan fitil fitil getirsen de seni seviyorum aşkım

Hayatın bir silgisi olsa senden onceki yıllarımı toptan silerdim inan

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım olumsuzluğun adını aşk koyardım Sevgililer gunun kutlu olsun biricik aşkım!

Aşkımın yapamayacağı hicbirşey yoktur sadece bana sevgililer gununde hediye al!

Sabahları kahvaltı yapmıyorum cunku seni duşunuyoru Oğlenleri yemek yemiyorum cunku seni duşunuyorum Gece olunca uyuyamıyorum cunku acım

Bana bir gunun 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu oğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu oğretilmedi Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim Sevgililer gunumuz kutlu olsun

Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan buyuk dağ bulamadım

Deprem gibi girdin gonlume, fay hattı cizdin beynime,artcılar hala devam ediyor

İki tane kor tanıdım; Biri senden başkasını gormeyen BEN, Diğeri ise sana ane beni gormeyen SEN

Ne insanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler Hepsi goklerde parlıyordu Ama ben seni guneşim sectim Bir guneş icin binlerce yıldızdan vazgectim

Aşk kacmaktan cok kovalamak, gormekten cok ozlemek, gitmekten cok beklemek, dokunmaktan cok duşunmektir Ve aşk oyledir ki nerde imkansız varsa onu secer

Sen bir pınarsın icilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlığına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan

Gecenin karanlığında, guneşin ışığında, suyun damlasında, selin coşkusunda, kimi zaman yanımdasın kimi zaman ruyamda ama hep aklımdasın sakın unutma

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şuphe et, cunku aşk sessiz sevgi dilsizdir

Sana bahceden gul değil guneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum Sevgililer gunun kutlu olsun

Sevgililer opuşurken neden gozlerini kapatır bilir misin? Cunku gozleriyle değil de kalpleriyle gormek isterler Yani hissetmek isterler Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim cunku seni cok seviyorum Sevgililer gunumuz kutlu olsun!

Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve duştuğum yer dudakların olsa Sevgililer gununde bir opucuk borclusun bana

Gonlume taht kurdun, gonlumun sultanı oldun, gece gokyuzunde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan guneşim oldun Sevgililer gunun kutlu olsun!

imagessevgililergununeozelsozler5b076506c89f5