Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgililer gününde alınacak hediyeler

Sevgililer gününde alınacak hediyeler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
14 şubat sevgililer gününde alınacak hediyeler neler olabilir?

Özel günlerde sevdiklerinize hediye elde etmek konusunda belirsiz kaldıysanız 14 şubat sevgililer günü için armağan seçeneklerine çoktan bir gözatın
Evet arkadaşlar 14 şubata sayılı günler kaldı Her nekadar benim için bir anlam ifade etmez desek de bu günü önemseyen ve kazıklanmak isteyen birçok arkadaşımız var Bu yazıda nasıl olursa olsun ben hediye edinmek istiyorum diyen arkadaşlara birkaç tavsiye varHem de fiyatlarıyla birlikte Umarım yardımsever olur

Erkeğe Alınabilecek Hediyeler

Hoş bir saat
Ast bu saat seçimi bütçenize kadar değişirTercihiniz Seiko olabilir Gittigidiyordan faturasız böyle bir saat edinmek isterseniz 200 ile 1000 tl aralarında bir parayı gözden geçirmeniz lüzumlu

Parfüm
Bu da klasik bir hediye fakat daima alınabilir Jagler Sport ya da Adidas keza bütçe olarak sizi pozitif zorlamayacaktır ayrıca de koku olarak sevgilinizi mutlu edecektir
Çok beğendiği bir kazak ya da herhangi bir giysi Muhakkak olun fiyatı fazla az bile olsa bu onu oldukça mutlu edecektir

Nitelikli bir tıraş makinesi
Erkekler için olmazsa olmazdır Böylece sizi ömür boyu hatırlamasını sağlayabilirsiniz Braun Cruzer2 2778 modelini tercih edebilirsiniz Hepsiburadadan alırsanız 160 ytl civarı bir fiyata mal olur
Paranız çoksa ve erkek arkadaşınız oyun meraklısıysa bütçenize göre play station 2 ya da 3

Kızlara Alınabilecek Hediyeler

Parfüm ve saat burada da ilk sıraya yazılabilir Ne alırsanız alın güzel bir yerde yemek yerken vermeyi unutmayın

Beğendiği bir takı
Kızların takı merakı daima bilinir Bütçenize tarafından pırlanta bir yüzük de alabilirsiniz, gümüş bir küpe de Bu tamamıyla sizin bütçenize bağlı
Hiç şüphesiz ki sayılması gereken bir diğer zaruri şey ise çanta Çanta da klasik lakin güzel bir armağan olabilir

Beğendiği çiçeklerle bir demet çiçek yaptırabilirsiniz fakat 14 şubatta çiçek fiyatlarının ne dek arttığını düşünürsek bu öyle akıllıca görünmüyor

Saç bakım setleri veya makyaj malzemesinden oluşan şık bir takım yapabilirsiniz
Değil benim sevgilim türbanlı makyaj yapmaz derseniz çok hoş bir eşarp alabilirsiniz Burada ise önerdiğim marka Aker Azıcık pahalıdır fakat sevgiliniz hakediyorsa bedel

Bu sayılanlar sizin için bir öneriden ileriye gitmeyecektir Çünkü sevgilinizi en iyi siz tanırsınız Bence illa bir hediye alacaksınız herzamanki şeylerin ötesine geçin ve neye ihtiyacı varsa onu alın Bu onu daha fazla mutlu edecektir Ayrıca sevgililer gününde kazıklanmamaya uyarı edin Bundan kurtulmanın en iyi yolu ise internetten alışveriş yerine getirmek *

858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt