Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgililer Gunu Şiiri

Sevgililer Gunu Şiiri
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
En Guzel Sevgililer Gunu şiiri
imagessevgililergunusiiri5b0b47128b1c9

Gozlerin Nehir,
Kirpiklerin Kopru olsa
Ben uzerinden gecerken ipler kopsa
ve dustuğum yer dudakların olsa
Sevgililer Gununde bir opucuk borclusun bana
imagessevgililergunusiiri5b0b4713ae9e2

Similar threads

Sevgililer Gunu İle İlgili Şiirler Yeni Sevgililer gunune ozel şiirler arıyorsanız sayfamızdaki şiirleri mutlaka gormelisinizSevgilinize olan sevginizi guzel bir şiir ile dile getirmek istiyorsanız işte size guzel bir imkan en guzel sevgililer gunu şiirleri sizler icin sayfamızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
O kadar guzelsin ki yuzune bakamıyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum Dolanıp sarmak geliyor icimden, saramıyorum Oylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, Geri donmek isteyip de donemeyince caresizlikten delirten, Hayatta bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Sevgililer gunu ozel aşk sozleri kısa Her yıl ulkemizde ve tum dunyada 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Gunune ozel guzel aşk sozleri derledik sayfamızda paylaşıyoruzSevgililer gununde sevgilinize yazabileceğiniz en guzel aşk sozlerini burada bulabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Sevgililer Gunu Mesajları Sevgililer Gunu İle İlgili Mesajları Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler gecer, ne zaman gozlerin gozlerime değse samanyolundan bir yıldız duşer Sevgililer gunun kutlu olsun! Denizi icerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
14 Şubat sevgiler gunu en guzel aşk sozleri mesajları Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır Nice sevgililer gunlerine minik bebeğim Seni her duşunduğumde kalbime bir yıldız ciziyorum Benim şimdi kac yıldızım var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt