iltasyazilim
FD Üye
Sevgililer Günü Pastası Tarifi
Malzemeler
Pandispanya için:
4 yumurta
1 su b tozşeker
1,5 su b un
1 p kabartma tozu
1 p vanilya
yarım portakal suyu
Krema için
2,5 poşet çilekli damla çikolatalı kremşanti
2 su b süt
1 kase frambuaz
Pastayı Donatmak için
Yarım paket sade kremşanti
Kalp şeker
Hazırlanışı
Pandispanyası için bir karıştırma kabına 4 adet yumurtanın akını ekleyinYumurtanın sarısını diğer bir kaba alın
Yumurta aklarının üstüne toz şekerin yarısını ekleyinMikserle çırpınDiğer kapta olan yumurta sarısının üzerine kalan toz şekeri ekleyip çırpın ve öteki karıştırma kabına ekeleyin
Üstüne 1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu ve unu ekleyinÜstüne portakal suyunu ekleyip kaşık yardımı ile karıştırınKalpli kek kabını yağlayın üzerine karışımı ekleyinÖnceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin
Kreması için ise karıştırma kabına toz çilekli damla çikolatalı kremşantileri bir vahşi alın zerine süt ekleyip çırpın
Pişen kalpli pandispanyayı ortadan 2 ye kesinPandispanyalarımızın her katını sütle veya ben frambuazların suyunu süzerek bu meyve suyunu nemlendirmek için kullandım sizde o şekilde yapabilirsinizÜstüne kremşantiyi sürün meyveleri koyun diğer pandispanya kekimizi üzerine koyup kapatınTekar kremşantiden sürünSade krem şantimizi krema sıkma torbasına koyup istediğiniz bir kutup takıp pastanın kenarlarına sıkınÜzerlerine renkli şekerlemeler ile süsleyin *
Malzemeler
Pandispanya için:
4 yumurta
1 su b tozşeker
1,5 su b un
1 p kabartma tozu
1 p vanilya
yarım portakal suyu
Krema için
2,5 poşet çilekli damla çikolatalı kremşanti
2 su b süt
1 kase frambuaz
Pastayı Donatmak için
Yarım paket sade kremşanti
Kalp şeker
Hazırlanışı
Pandispanyası için bir karıştırma kabına 4 adet yumurtanın akını ekleyinYumurtanın sarısını diğer bir kaba alın
Yumurta aklarının üstüne toz şekerin yarısını ekleyinMikserle çırpınDiğer kapta olan yumurta sarısının üzerine kalan toz şekeri ekleyip çırpın ve öteki karıştırma kabına ekeleyin
Üstüne 1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu ve unu ekleyinÜstüne portakal suyunu ekleyip kaşık yardımı ile karıştırınKalpli kek kabını yağlayın üzerine karışımı ekleyinÖnceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin
Kreması için ise karıştırma kabına toz çilekli damla çikolatalı kremşantileri bir vahşi alın zerine süt ekleyip çırpın
Pişen kalpli pandispanyayı ortadan 2 ye kesinPandispanyalarımızın her katını sütle veya ben frambuazların suyunu süzerek bu meyve suyunu nemlendirmek için kullandım sizde o şekilde yapabilirsinizÜstüne kremşantiyi sürün meyveleri koyun diğer pandispanya kekimizi üzerine koyup kapatınTekar kremşantiden sürünSade krem şantimizi krema sıkma torbasına koyup istediğiniz bir kutup takıp pastanın kenarlarına sıkınÜzerlerine renkli şekerlemeler ile süsleyin *