iltasyazilim
FD Üye
Sevgililer Günü Pastası nasıl yapılır resimli
Sevgililer Günü Pastası için zorunlu malzemeler
Pandispanyası için:
4 yumurta
1 su b tozşeker
1,5 su b un
1 p kabartma tozu
1 p vanilya
yarım portakal suyu
Kreması için:
2,5 poşet çilekli damla çikolatalı kremşanti
2 su b süt
1 kase frambuaz
Dekore Etmek için:
½ poşet sade kremşanti
kalp şeker
Yapılışı:
Pandispanyası için bir karıştırma kabına 4 adet yumurtanın akını ekleyinYumurtanın sarısını öteki bir barbar alın
Yumurta aklarının üzerine toz şekerin yarısını ekleyin
Mikserle çırpın
Öteki kapta olan yumurta sarısının üstüne kalan toz şekeri ekleyip çırpın ve öteki karıştırma kabına ekeleyin
Üzerine 1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu ve unu ekleyinÜstüne portakal suyunu ekleyip kaşık yardımı ile karıştırın
Kalpli kek kabını yağlayın üstüne karışımı ekleyin
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin
Kreması için ise karıştırma kabına toz çilekli damla çikolatalı
kremşantileri bir barbar alın zerine süt ekleyip çırpın
Pişen kalpli pandispanyayı ortadan 2 ye kesinPandispanyalarımızın her katını sütle ya da ben frambuazların suyunu süzerek bu meyve suyunu nemlendirmek için kullandım sizde o şekilde yapabilirsiniz
Üstüne kremşantiyi sürün meyveleri koyun öteki pandispanya kekimizi üstüne koyup kapatınTekar kremşantiden sürünSade krem şantimizi krema sıkma torbasına koyup istediğiniz bir gönder takıp pastanın kenarlarına sıkın
Üzerlerine renkli şekerlemeler ile süsleyip servis edin *
Sevgililer Günü Pastası için zorunlu malzemeler
Pandispanyası için:
4 yumurta
1 su b tozşeker
1,5 su b un
1 p kabartma tozu
1 p vanilya
yarım portakal suyu
Kreması için:
2,5 poşet çilekli damla çikolatalı kremşanti
2 su b süt
1 kase frambuaz
Dekore Etmek için:
½ poşet sade kremşanti
kalp şeker
Yapılışı:
Pandispanyası için bir karıştırma kabına 4 adet yumurtanın akını ekleyinYumurtanın sarısını öteki bir barbar alın
Yumurta aklarının üzerine toz şekerin yarısını ekleyin
Mikserle çırpın
Öteki kapta olan yumurta sarısının üstüne kalan toz şekeri ekleyip çırpın ve öteki karıştırma kabına ekeleyin
Üzerine 1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu ve unu ekleyinÜstüne portakal suyunu ekleyip kaşık yardımı ile karıştırın
Kalpli kek kabını yağlayın üstüne karışımı ekleyin
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin
Kreması için ise karıştırma kabına toz çilekli damla çikolatalı
kremşantileri bir barbar alın zerine süt ekleyip çırpın
Pişen kalpli pandispanyayı ortadan 2 ye kesinPandispanyalarımızın her katını sütle ya da ben frambuazların suyunu süzerek bu meyve suyunu nemlendirmek için kullandım sizde o şekilde yapabilirsiniz
Üstüne kremşantiyi sürün meyveleri koyun öteki pandispanya kekimizi üstüne koyup kapatınTekar kremşantiden sürünSade krem şantimizi krema sıkma torbasına koyup istediğiniz bir gönder takıp pastanın kenarlarına sıkın
Üzerlerine renkli şekerlemeler ile süsleyip servis edin *