Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgililer gunu komik mesajlar

Sevgililer gunu komik mesajlar
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hıdır Abi, benim, Vakkas Abi, bu krizde sevgilimizin olmaması ne guzel değil mi abi?! Cicek alma derdi yok Ne ısmarlasam derdi yok Ne şanslıyız di mi abi Rumuz: Zuğurt Tesellisi

Asuman, Didem beni terk etsin ki seni cok seviyorum Yani, yalanım varsa Pınar'ı bir daha gormek nasip olmasın Canan'dan ayrılayım ki, doğru soyluyorum kız Daha ne diyeyim?! Sadık yarin Sadık

Dun saat 1432'de Kadıkoy iskelesinde yanımıza yaklaşarak gul satmaya calışan cicekci kıza Sağol canım Evde receli vardiyen sevgilim Ziya Zayi Olmuş, tarafımdan terk edilmiştir Yeni sevgili bulunacağından eskisinin hukmu yoktur Pervin

Ceyda biz ayrı dunyaların insanıyız Senin boyun 185 benim ki 145 Yanında kendimi makyaj cantan gibi hissediyorum Bi de arada durup belden aşağı konuşma demiyor musun?! Cıldırıyorum Kızım ne yapayım, anca beline gelebiliyorum tabi belden aşağı konuşurum ya Rumuz: Fındık Kurdu

Kıskanc sevgilim benim Seni terk ederim blofunu gorup Git, bana kız mı yok, elimi sallasam ellisideyince iki elimi de bileğimden kırman hic hoş değildi Sayende 2 haftadır alcıdayım Ama yılmıycam işte Gidersen git Bana kız mı yok Hem ben ayağımı sall neyse Tırsak Munir

Similar threads

Herkes Yazıyor Ben de Yazdım imageskomiksevgililergunuyazilari5ad75d7746efdpng))) Necati seni en yakın arkadaşınla aldattığım yalan vallahi Ne zaman sorsam Ben onun en yakın arkadaşı falan değilimdiyor Yalnız senin olan Nermin *** Hıdır Abi, benim, Vakkas Abi, bu krizde sevgilimizin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Hıdır Abi, benim, Vakkas Abi, bu krizde sevgilimizin olmaması ne hoş değil mi abi?! Çiçek alma derdi yok Ne ısmarlasam derdi değil Ne şanslıyız di mi abi Takma Ad: Beş Parasız Tesellisi Asuman, Didem beni terk etsin fakat seni çok seviyorum Yani, yalanım varsa Pınar'ı yeniden bakmak nasip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Herkes Yazıyor Ben de Yazdım ))) Necati seni en yakın arkadaşınla aldattığım yalan vallahi Ne süre sorsam Ben onun en yakın arkadaşı falan değilimdiyor Yalnız senin olan Nermin *** Hıdır Abi, benim, Vakkas Abi, bu krizde sevgilimizin olmaması ne güzel değil mi abi?! Çiçek alma derdi yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Komik Kısa Ayrılık Sozleri Buruk Kalbim Duzelmez Asla, Bu Sozlerinle , Sana Ben Inandım Sevdim,Aşık Oldum Ama Sen Harcadın Beni, Aşk Yolunda Donme Bana Bir Daha Her halinle sevmiştim seni Nasıl harcadın beni? Umarım harcarlar benim kalibimi harcadğın gibi seni uzatmaya ve şekle gerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Yeni Ağır Abi Sözleri 2019 ağır abi sözleri ağır abi mesajları ağır abi sözleri 2019 Facebook ya da msn de kullanabileceğiniz söz gruplarından biriyle karlınızdayız melekleryeniagirabisozleri20195c55780986e99alt Bilhassa Kurtlar Vadisi dizisinden sonra öyle bir moda olan ağır abi sözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt