Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgililer Gunu Kısa Mesajları

Sevgililer Gunu Kısa Mesajları
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sevgililer gunu ozel mesajları 2019

Sabahları seninle dogar icimdeki guneşin,gulucuklerinle sıcaklıgımı arttırır ve batmazcasına daha cok ısınırımKaynagı sevgi olan ne batar ki hayatta ?

İcimden bir şiir yazmak geldi, Yazıyorum,cunku seviyorum, Seviyorum,cunku hissediyorum, Hissediyorum,cunku yaşıyorum, Yaşıyorum,cunku seninleyim!

Doğan her gunun sabahında icimde gozlerini gorebilmek aşkı olmasa, inan hicbir şeye değmezdi yaşamak Sevgililer gunun kutlu olsun!

Sevgilim nerdesin, Gecenin bak kacı olmuş, Ben hala aşkımıza nobetteyim, Gozlerim dolmuş, icim burkulmuş, Ben senden hic gidemedim ki Hala SENDEYİM

Sen collerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, guneşim sensin Bil ki cok ozlendin Sevgililer gunun kutlu olsun!

Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki guluşe, akan gozyaşlarıma, yalnızca sen layıksın Cunku benim icin cok ozelsin aşkım

Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gun beyazlar giyer senin olurum Sevgililer gunun kutlu olsun

Yağmurun toprağa kavuşması gibi Bir toz kalkar yureğimden, aşkınla yıkanırım

Hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin aşığım sana! Sevgililer Gunun kutlu olsun birtanem, seni cok seviyorum

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım olumsuzluğun adını aşk koyardım Sevgililer gunun kutlu olsun biricik aşkım!

Sevgililer gununde beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat Yureğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

Konuşmadan Once DİNLEMEK, Yazmadan Once DUŞUNMEK, Harcamadan Once KAZANMAK, Vazgecmeden Once CABALAMAK lazım

O sessiz aksamda ay ışığı geceme girdi, karanlıkta kalan kalbimi aydınlattı, ardından yakamozun ışıltıları ressamları kıskandıran resmini yansıttı deryaların kalbine bebeğim

Gecenin karanlığındasın, guneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi ruyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma

Elbet ruzgar ve deniz taşır emanetlerini, Bekle gun gelir guneşim bulacaktır seni, Akşamları balkona cık, gozlerini kapat, Ruzgar benim yerime opecek seni

Sana Binlerce Gul Vermek Isterdim Ama Guller Solar, Sana omrumu Vermek Isterdim Ama Bir Gun olecegim, Sana Sadece Sevgimi Veriyorum Sonsuza Dek Sureceği Icin

Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler gecer, ne zaman gozlerin gozlerime değse samanyolundan bir yıldız duşer Sevgililer gunun kutlu olsun!

Denizi icerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi cırpınıyorum Mavi gozlerini ozluyorum Sevgililer gunun kutlu olsun

Bu sevgililer gununde beyaz bir guvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat

Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler gecer, ne zaman gozlerin gozlerime değse samanyolundan bir yıldız duşer Sevgililer gunun kutlu olsun!

Denizi icerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi cırpınıyorum Mavi gozlerini ozluyorum Sevgililer gunun kutlu olsun

Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin Sevgililer gunun kutlu olsun!

Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdiği gibi Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da guclenecek sevgilim Nice sevgililer gunlerinde birlikte olmak dileğiyle

Kuyruklu yıldızlar vardır, dunyaya yetmiş yılda bir gelirler İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez gorurler Ben o yıldızı gordum, o da sensin birtanem

Doğan her gunun sabahında icimde gozlerini gorebilmek aşkı olmasa, inan hicbir şeye değmezdi yaşamak Sevgililer gunun kutlu olsun!

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim Seni hasretimi tuketircesine kucaklıyorum

Sesini duysam da her an gormek gibi değil ozlediğimi bil, her an hic bir şey seni sevmek gibi değil

Aşk gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, ulaşılmayacak kadar derin, unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar ozeldir

Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım soyluyorum Seni Cok ama Cok Seviyorum

Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GuneşIm Desem Guneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gulum Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Cunku Bu Can Seninle Yaşıyor

Bir ruzgar eserse oralara, sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına, cevabını sevgimden ıslandığın yağmurlarla yolla

Aşkına doksem gozyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gun gelecek sevecek misin?

858,505Konular
982,766Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt