Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgili İçin Dua

Sevgili İçin Dua
0
158

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Sevgili Duası

Rabbim,

Bir insanı koy kalbime ama o insan Senin de sevdiğin bir insan olsunVe beni öyle bir insana sevdir oysa,o insanın kalbinde Sen olasın

Oysa ben o insanın kalbinde Seni bulayım
Beni böylece bir insanla buluştur ki benden önce onunla Sen buluşmuş olasın

Onunla elele tutuştuğumda ikimizin elinin üzerinde Senin Kudret Elin,(Yardımın) olsun

Bana o kadar gözler göster ama;ben o gözlerden Sana bakayım(Seni hatırlayayım)

Bana böylece bir sevgili ver ama;bakışı cennete açılan iki pencere olsun

Onunla böylece bir yolda yürüyelim oysa;klavuzumuz Sen olasın

Ey Rabbim böylece bir sevgili ver ama bana,ona sarıldığımda evren bize bakıp,birbirine sarılsın

Bize böylece bir sevgili ver fakat Rabbim,Sevgimizden HzMuhammed Aleyhissalatu Wesselam sevilsin

aminaminamin *

Similar threads

Sevgili Duası Rabbim, Bir insanı koy kalbime ama o insan Senin de sevdiğin bir insan olsunVe beni oyle bir insana sevdir ki,o insanın kalbinde Sen olasın Ki ben o insanın kalbinde Seni bulayım Beni oyle bir insanla buluştur ki benden once onunla Sen buluşmuş olasın Onunla elele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Aşk üstüne yazılmış anlamlı ve manevi bir boyutta olan güzel bir şiir Bir insan koy kalbime Lakin o insan senin de sevdiğin olsun Ve bana öyle bir insan sevdir ancak O insanin kalbi Seninle sevişen bir mabed olsun Beni öyle bir insanla buluştur oysa benden önce Onunla buluşmuş olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Aşk Duası Dini Aşk şiiri Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun Ve bana pek bir insan sevdir fakat O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun Beni öyle bir insanla bulustur ama benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin Onunla el ele tutustugumuzda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
282
Aşk uzerine yazılmış anlamlı ve manevi bir boyutta olan guzel bir şiir Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdiğin olsun Ve bana oyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevişen bir mabed olsun Beni oyle bir insanla buluştur ki benden once Onunla buluşmuş olan sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Rabbim Beni öyle bir insana sevdir ki, o insanın kalbinde sen olasınKi ben o insanın kalbinde seni bulayımBana öyle gözler göster ki, ben o gözlerden sana bakayım Bana öyle bir sevgili ver ki bakışı cenete açılan iki pencere olsunOnunla öyle bir yolda yürüyelim ki kılavuzumuz sen olasın Ey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
858,518Konular
981,155Mesajlar
31,025Kullanıcılar
cm1lsSon üye
Üst Alt