Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Lütfen yardımcı olun
Konu: Ben İstanbulda yaşıyorum Geçen yıl köy'e gittim Her yıl giderim Sevdiğim kız köy'de yaşıyor Ben o kızı seviyorum Ve sıkça göz göze geldik ben birazcık da olsa sevdiğimi belli etmeye çalıştım, ve oda bana karşı boş değil bence Sizce bu sene köye gittiğimde onu...
Takviye melekler !! Hangi Bölümü Seçmeliyim ? merhaba kızlar ben çocuk gelişimi bölümü okuyorum geçen sene bu bölümü seçtim, bu senede diğer dallardan tercih yapmamız lüzum Birisi erken çocukluk digeri özel egitim özel egitim için çok güç engelli bireylerle ugraşıcaksın diyorlar çocuk...
merhabalar arkadaşlar, çok sevdiğim biri var ve bugün ona açıldım herşeyimi döktüm kız olumsuz bişey demedi olumlu bişey de demedi lakin çok fazla tanımıyor beni dışarda görüştük ama tamamen tanıması lazımmış ve ona sevdiğimi inandırmam gerekiyormuş ona sevdiğimi nasıl inandırabılırım? ona nasıl...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.