iltasyazilim
FD Üye
arkadaslar ben bir kızı seviyorumda kız beni tanıyor bende kızı tanıyorum lakin pek bir muhabettimiz yok arkadaşça degilim fiilen cogu kisiyle cana yakın olmam ancak cok yakın arkadaslarım olursa cok sıcak davranırım bizim okul devam ediyor teneffuslerde falan defalarca onu gormek icin koridorlarda yuruyorum kız her gordugunde bana sıcak bir gulumseme yapıyor bende benzer sekilde karsılık veriyorum bir tane arkadasımız var karşılıklı ona acmaya karar verdim konuyu iste birini seviyorum falan dedim ben tam thmin et flan dicekken xxx mi dedi bnde evet dedim nerden bildin dedim bisi demedi icime dogdu falan dedi lakin ne biliyim pek kızın icinde nasıl isabet ederki bellide etmem ben pek sevdigimi falan napiyim falan diye sordum git soyle diyor bana bunları onunla konussan daha iyi diyor fakat bende kızla öyle muhabbetim olmadıgı icin gidip konusamıyorum kız diyor bende konusabilirm falan dedi lakin ben istemedim dogru olmaz diye fakat sunuda biliyorumki her ne kadar soyleme demis olsamda buyuk olanak soylemistir diye dusunuyorumanlattıklarım dogrultusunda umitlenecek bir sey varmı bu olanlarda kızın gulumsemesinde ya da arkadasının yelken direği o mu diye sormasında o kızda beni seviyormudur acaba kafayı yiyecem artık dusunmekten lutfen yardım edin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.