Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim kız diğer biriyle çıkıyor ve o kızı seven tek ben değilim

Sevdiğim kız diğer biriyle çıkıyor ve o kızı seven tek ben değilim
0
190

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhabalar durumum korkunç bir kızı seviyorum fakat kız başka biriyle çıkıyor Kızla benzer sınıftayız her gün görüyorum ve onu seven başka biri daha var keza de deli gibi seviyo ben ne yapmayalım unutmalı mıyım yoksa kız ayrılırsa yürümeli miyim

Similar threads

Lütfen destek edin sizden tek isteğim bu sevgili 2019 ailesi buraya mesajımı gözyaşları içinde yazıyorum !:'( Yaşım 16 sevdiğim kızda 16 yaşında Fakat beni sevmiyor :'(:'( Onun peşinden bütün 7 sınıfdan beri koşuyorum unut beni diyor fakat hatırından çıkmak basit yok diyorum :'( Ne yapsam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Ben lise son sınıftayım ve sevdiğim bir kız varBen istanbulda okuyorum kız ise sakaryada fen lisesindeben kızı ilk dersanede görmüştüm 6 Sınıftayken Keza de aynı okuldaydıkkızı ilk gördüğümde etkilenmiştim 8 Sınıfa değin 3 sene aynı dersaneye gittikkıza aşık olmuştumkız da derste her zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Slm arkadaşlar Ben daha öncede sizinle paylaşmıştım bunları fakat bazı gelişmeler oldu Özetle : Benim sevdiğim biri var fakat onun da en yakın arkadaşı beni seviyor Bunu bildiğim için ben takriben 8 ay önce onu sadece sevdiğimi söylemiştim Yani teklif etmedim Çünkü onun en yakın arkadaşı beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
363
arkadaşlar bir kız arkadaşım vardı sürekli onunla ilgilenirdim okuldan daha sonra evine bırakırdım sürekli iltifatlar aşkım canım cicim prensesim ama bigün ne olduysa durup dururken faceden mesaj attı ara verelim diye bende sinirlendim 2 hafta oluyor çıktığımız ne arası ayrıldık dedim fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
oofff napıcm ben bilmiyorum bundan böyle9 sınıftayken en yakın arkadaşımın sewdiği çocuk bana aşık olduona karşısında hiç bişey hissetmiyordum zaten o da bana hiç önerge bile etmedi çnkü arkadaşmdan nedeniyle nöyle bi şey olmayacağını o da biliyorduneyse 10 sınıf bitti o yaz ben o çocuğa aşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
858,507Konular
982,856Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt