iltasyazilim
FD Üye
Merhaba Ilk Kez Ben Selen 18 Yaşında Sayılırım12sınıf Öğrencisiyim
11Sınıfta İstanbuldan Rizeye Kaydımı Aldırdım
Ve Düz Liseye Başladım Rizede
Derslerim Çok GüzeldiGeleceğe Yani Kendimi Üniversiteye Mükemmel Hazırlamak İstiyordumVe Karşıma Yan Sınıftan Biri GelerekBenden Hoşlandığını Fakat Bunun Bi Arzu Olmadığını Söyledi Yakışıklıda Bir Çoçuktu Hani
Ben Daha Tanımam Etmem Diye Kendisini Reddettim
Peşimden Heralde Bi 7 Ay Dek Koştu Ve Benimde Bu Hoşuma Gitmedi DeğilOkulun En Gözdesinden Biri Benim Peşimde KoşuyorBende Öteki Kızlara Hava Atıyordum
En Sonunda Canımın Sıkkın Olduğu Bi Gün Yine Bana BakıyorduYanına Artan Bir Şekilde Sen ne Arsız Bişiysin Yaaa Bırak Peşimi Dedim
Bana Peki Bitmiş DediAma İnimadım Emrindeki Peşimi BıraktığınıOnun İçin Bir Saplantı Haline Gelmiştim Heralde Elde Edemediği İçindi Bu
O Günden Sonra Ortalardan KaybolduOkulda Çok Az Karşılaşıyorduk Sözde Yokmuşum Gibi Davranıyorduİnsan En Azından Fazla Nadirende Olsa Bakar Sonuçta Lakin Tık YokBakmıyor Hakımmda Bişey Demiyordu
Lise 3 Bitti Okullar Tatil Oldu Hayla Hiç Ses Seda Değil
Okullar Açılacaktı İşte Lise 4 e BaşladıkDağıtımda Aynı Sınıfa Düşmüsüz
Baktım Okula Gelmiş
Altında Lüks Arabası
Saçı Başı Sıcacık
Kiyafetleri Sürükleyici Geldi
Kendine İyi Bakmış Tatil Sürecinde
Ama Gözüme Bi Ayrı Cekici Karizmatik Görünmedi Desem Yalan Demiş Olurum
Ve Şimdi Bana Hiç BakmıyorVe Çok Çapkın Biri Çıktı
Okulda Herkezin Dikkatini Çektiği BiriKimle İsterse Sevgili Olacak İmkanlara Sahip
Derhal Bunu Benmi Değiştirdim Yoksa Bana 7 Ay Sürecinde Numaramı Yaptı
İçim İçimi Yiyor
Şu Anda Gidip Bende Seni Seviyorum Desem Dalgamı Geçer Yahut Defalarca Yaptığı Gibi Çapkınlığa Devam Edermi?
11Sınıfta İstanbuldan Rizeye Kaydımı Aldırdım
Ve Düz Liseye Başladım Rizede
Derslerim Çok GüzeldiGeleceğe Yani Kendimi Üniversiteye Mükemmel Hazırlamak İstiyordumVe Karşıma Yan Sınıftan Biri GelerekBenden Hoşlandığını Fakat Bunun Bi Arzu Olmadığını Söyledi Yakışıklıda Bir Çoçuktu Hani
Ben Daha Tanımam Etmem Diye Kendisini Reddettim
Peşimden Heralde Bi 7 Ay Dek Koştu Ve Benimde Bu Hoşuma Gitmedi DeğilOkulun En Gözdesinden Biri Benim Peşimde KoşuyorBende Öteki Kızlara Hava Atıyordum
En Sonunda Canımın Sıkkın Olduğu Bi Gün Yine Bana BakıyorduYanına Artan Bir Şekilde Sen ne Arsız Bişiysin Yaaa Bırak Peşimi Dedim
Bana Peki Bitmiş DediAma İnimadım Emrindeki Peşimi BıraktığınıOnun İçin Bir Saplantı Haline Gelmiştim Heralde Elde Edemediği İçindi Bu
O Günden Sonra Ortalardan KaybolduOkulda Çok Az Karşılaşıyorduk Sözde Yokmuşum Gibi Davranıyorduİnsan En Azından Fazla Nadirende Olsa Bakar Sonuçta Lakin Tık YokBakmıyor Hakımmda Bişey Demiyordu
Lise 3 Bitti Okullar Tatil Oldu Hayla Hiç Ses Seda Değil
Okullar Açılacaktı İşte Lise 4 e BaşladıkDağıtımda Aynı Sınıfa Düşmüsüz
Baktım Okula Gelmiş
Altında Lüks Arabası
Saçı Başı Sıcacık
Kiyafetleri Sürükleyici Geldi
Kendine İyi Bakmış Tatil Sürecinde
Ama Gözüme Bi Ayrı Cekici Karizmatik Görünmedi Desem Yalan Demiş Olurum
Ve Şimdi Bana Hiç BakmıyorVe Çok Çapkın Biri Çıktı
Okulda Herkezin Dikkatini Çektiği BiriKimle İsterse Sevgili Olacak İmkanlara Sahip
Derhal Bunu Benmi Değiştirdim Yoksa Bana 7 Ay Sürecinde Numaramı Yaptı
İçim İçimi Yiyor
Şu Anda Gidip Bende Seni Seviyorum Desem Dalgamı Geçer Yahut Defalarca Yaptığı Gibi Çapkınlığa Devam Edermi?