Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serenay Sarıkaya Neden Kendisinden Yaşça Büyük İnsanlarla Beraber Olduğunu Çarpıcı Açıklamalarla İtiraf Etti!

Serenay Sarıkaya Neden Kendisinden Yaşça Büyük İnsanlarla Beraber Olduğunu Çarpıcı Açıklamalarla İtiraf Etti!
0
106

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-79507faa4fdd9faa04d16547b2d8dc1369e4ec55.jpg

Elle Mavi Sayı'nın bu ayki konuğu olan Serenay Sarıkaya, özel hayatıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bilhassa neden kendisinden yaşça büyük şahıslarla takıldığı merak ediliyordu. Bu soruya da "Öğrenmeye meraklı olduğumdan. Bir de galiba yaşanmışlığı ve deneyimi olan, karakterleri oturmuş, hasebiyle daha pak, güçlü insanlara çekiliyorum." diyerek cevapladı. Hayatında biri olup olmadığını da merak edenler varsa buyursunlar efendim!

Oyunculuğuyla olduğu kadar özel hayatıyla da daima gündem olan Serenay Sarıkaya, Elle mecmuasının bu ayki konuğu oldu.

Haliyle yaptığı açıklamalarla da yine ses getirmeyi başardı.

Biliyorsunuz, Haldun Demirhisar ile çıkan imgeleri hayli konuşulmuş ve tartışılmıştı.

Kendisinden 18 yaş büyük Cem Yılmaz ile bağlantısını noktaladıktan sonra ismi iş insanı Haldun Demirhisar'la anılan Serenay Sarıkaya, gündemden düşmeyen özel hayatı hakkında samimi açıklamalar yaptı. Hayatında kimsenin olmadığını söyleyen oyuncu, çarpıcı itiraflarda bulundu.

"Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim." itirafında bulunan Sarıkaya, "Arkadaşların neden senden yaşça büyük?" sorusuna da yanıtını verdi.

"Öğrenmeye meraklı olduğumdan. Bir de galiba yaşanmışlığı ve deneyimi olan, karakterleri oturmuş, münasebetiyle daha pak, güçlü insanlara çekiliyorum" dedi.

"İlişkilerinde romantik ve duygusal mısın, yoksa aklın idarede midir?" sorusunu da "Fazlasıyla duygusalım maalesef. Hiç o denli plancı programcı değilim. O anda içimden nasıl geliyorsa o denli davranıyorum." diyerek yanıtladı.

Kıssadan pay Serenay'ımızın kalbi boşmuş şu sıralar...

Siz ne diyorsunuz bu itiraflara?

Haydi biraz da bunu konuşalım! Kendinizden yaşça büyük beşerlerle daha düzgün mi anlaşıyorsunuz yoksa aranızda dağlar kadar fark mı var?

858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt