Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seren Serengil Nasıl 20 Kilo Verdi?

0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Seren Serengil Diyeti
Seren Serengil Nasıl Zayıfladı?

imagesserenserengilnasil20kiloverdi5ad5544ac45e0

İstanbul – – Bodrum Palmalife Resort Otelde zayıflama kampına giren Seren Serengil, onceki gun otelin havuzbaşında duzenlenen bir partiye katıldı “28 gundur bu otelde kalıyorum Osman Muftuoğlunun denetimi altında 12 kilo verdim Buraya gelmeden once de sekiz kilo vermiştim Yani toplamda 20 kilo vererek uc hamileliğimde aldığım kiloların tama mından kurtulmuş oldum diyen Seren Serengil, artık kendini hem bedenen hem de ruhen cok iyi hissettiğini ifade etti

Her Şeyi Ciğ Yiyorum

Seren Serengil, 20 kilo vermesini sağlayan detoks programını anlattı

Sabahları yulaf yiyorum Tatlı ihtiyacımı karşılamak icin de yulafın uzerine yabanmersini, yoğurt ve tarcın koyuyorum

Ara oğun olarak saat 1100′de kereviz, enginar gibi sebze sularını karıştırıp 2 bardak iciyorum

Oğlen 1200′de sebze koftesi ve karides salatasını ciğ ciğ yiyorum Diyet programımda asla pişmiş bir şey yok Hayatımda ilk kez ciğ enginar yedim

Saat 1600′da yeniden 2 bardak sebze suyumu iciyorum Ayrıca gunde 3 litre su tuketiyorum

Akşam 1830′da buharda pişirilmiş balık yiyorum Gece yarısı ise yeniden iki bardak sebze suyu iciyorum Yani toplamda altı bardak sebze suyu icmiş oluyorum Tum bunların yanında duzenli olarak spor yapıyorum

Gune, sabah 0830′da 45 dakika yuruyerek başlıyorum 10 dakika da bisiklete biniyorum Ara oğunden sonra 2 saat serbest vaktim var, o sırada da yuzuyorum Saat 1700′de ozel hoca eşliğinde su sporu yapıyorum

858,505Konular
982,681Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt