Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

seren serengil -ben adamı ayrılırken tanırım albümü

seren serengil -ben adamı ayrılırken tanırım albümü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
2019 seren serengil ben adamı ayrılırken tanırım şarkısı
seren serengil ben adamı ayrılırken tanırım 2019 albümü
seren serengil 2019

Daha önce çıkarmış olduğu Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor, Alışmak Sevmekten Daha Baskı Geliyor, Bana Yasaklanmış, Dönsem Bileve Bu gecenin Hatırınaalbümleriyle müzik dünyasında adından laf ettiren Seren Serengil müziğe verdiği uzun aradan sonra Ben Adamı Ayrılırken Tanırımadlı albümüyle müzik severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Son zamanların en iyi laf ve bestecisi Serdar Ortaç ve Soner Sarıkabadayı'nın kuvvetli sözleriyle Seren Serengil'in enerjik ve bambaşka yorumunun birleştiğinde, müzik severlerin 3 S'nin gücünü hissedeceği şarkılarda Seren Serengil'in farklı tarzı ve yorumu uyarı çekiyor

Söz ve bestesi Soner Sarıkabadayı'ya ait olan Ben Adamı Ayrılıkken Tanırımve Serdar Ortaç'ın şarkısıyla Oysa Ki diğer aşk aradın, Çaldığın yıllarımı verdiyerek gerçekte sevenlerin duygularına tercüman oluyor *

858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt