Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortaç'ın Seslendirdiği Sersem Oldum Şarkısının Sözlerini İsteyen Var mı ?

Serdar Ortaç'ın Seslendirdiği Sersem Oldum Şarkısının Sözlerini İsteyen Var mı ?
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Serdar Ortaç'ın Seslendirdiği Sersem Oldum Şarkısının Sözlerini İsteyen Var mı ? Serdar Ortaç Sersem Oldum şarkı sözleri Serdar Ortaç Sersem Oldum şarkısı sözü Sevgili melekler, büyük bir hayran kitlesi olan başarılı usta Serdar Ortaç'ın Aklından Neler Geçiyor şarkısının sözleri ardındaki hemen de Sersem Oldum şarkısını sizlerle paylaşıyoruz Hayranları için işte Serdar Ortaç Sersem Oldum şarkı sözleriserdarortacinseslendirdigisersemoldumsarkisininsozleriniisteyenvarmi5c57a69a01d91alt 1549248149 1549248149 serdarortacinseslendirdigisersemoldumsarkisininsozleriniisteyenvarmi5c57a69a36b50serdarortacinseslendirdigisersemoldumsarkisininsozleriniisteyenvarmi5c57a69a36b50serdarortacinseslendirdigisersemoldumsarkisininsozleriniisteyenvarmi5c57a69a36b50 Kimseye kızamıyorum, seni sevmeninde bedeli var Unut deme yapamıyorum, yok olur mu ancak büyük acılar İçimde bir zarar görmüş çocuk büyüdükçe canımı yakacak İnandığı dala tutunup bana eskisi gibi bakacak Kim ne derse desin ayrılığın ilacı susmaktır Herkes aşkımızı bak dile dolad Sanmam fakat aşkımızın anlamı basit unutulmakmış Baş edilmez yüreğim senin olalı Aşkım, aşık oldum sonunda; kalbim hep seninle Sustum, serser oldum yanında, ismin defalarca dilimde İçtim son bir bardak elinden ruhumu gel zehirle Aşkım, bıktım bundan böyle yalancıktan kalbimi gel temizle Aşkım, aşık oldum sonunda; kalbim daima seninle Sustum, serser oldum yanında, ismin daima dilimde İçtim son bir bardak elinden ruhumu gel zehirle Aşkım, bıktım artık yalandan kalbimi gel temizle  

858,505Konular
982,796Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt