Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortaç - Melek

Serdar Ortaç - Melek
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Serdar Ortaç Melek Sözserdarortacmelek5c578a7d56c2ealterdar Ortaç Müzikserdarortacmelek5c578a7d56c2ealterdar Ortaç Zor geliyor insana kaçması üzgün bir aşktan, Güç geliyor başlatmak her şeye, sil yeni bitmiş İstemiyor, kendini boşluğa fırlatıp atmak, İstemiyor, eski bir aşkı tadında bırakmak Baktım o hoş yüreğini kapadın çılgın aşklara, Acımasız, beni attığın gibi atamam seni bir kenara İnsan, unutur üzenleri, Allah unutur mu hiç? Alçak, biçare gönüllere ilacım Beni sende iç Umurunda mı bana verdiğin acının süresi? Yüreğimdeki nefretin bile sana değil gidesi Arkandan ağladım ama, Yalan oldu söylediklerin Maziden korkmadım lakin, Basmakalıp mı istediklerim? Ne olursun adaptasyon şeytana, Çıkacak bak söylediklerim Beni acımasız belledin lakin, Yeri cennet tüm meleklerin Düzenlemeserdarortacmelek5c578a7d56c2ealtuat Aydoğan Mixserdarortacmelek5c578a7d56c2ealterdar Ağırlı Stüdyo:Metropolis & İstanbul Gitar:Erdem Sökmen Yaylılar:Kempa Yaylı Grubu Vurmalı Çalgılar:Cengiz Ercümer & Seyfi Ayta  

858,507Konular
982,860Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt