Sensizlik Çok Baskı sensizlik fazla zor oldu 1549075301 1549075301 sensizlikcokzor5c550369b1f11sensizlikcokzor5c550369b1f11 http:img435imageshackusimg4356131sensizlikcokzoriw4 Sessizce oldu gidisin, Bir pencere arkası bekleyisimden ote Belki bir elveda değiştirecekti hayatı Şayet de gözlerinin içinde son kere eriyişim, Cesaret edemedim, arkandan geri döndemeyi, Sende yediremedin gururuna Bana aşkın gurursuz olduğunu öğrettin ama Ilk kıvılcım yangın oldu yüreğinde Sen gittin ben her gün öldüm, Sen gittin aşkımızın ateşini söndürdün Atamadım üstümden senin yorgunluğunu, Hala senin adınla yaşıyorum Hala senin tadında, Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın da, Yalnızlığımla paylaştığımı seninle paylaşsaydım, Keşke adın yalnızlık olsaydı ve ben her zaman yalnız kalsaydım Varlığından geriye, Yokluğun ötesinde yol bölge bir gezgin gibi, Her adımda biraz daha yitik, Her adımda azıcık daha yenik bir suretim şu anda aynalarda Sana sozum isiksiz gecelerimde aydinligim ol, Gunessiz gunlerde gunesim Kısacası sana deliler gibi aşığım Ve geri dönmezsen öleceğim Vefat Etmek bana koymuyor yokluğunda Benim bir tek sebebim var Sensizlik cok güç alıntıdır
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.