Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seninle Bir Sonbahar Şarkı Sozu

Seninle Bir Sonbahar Şarkı Sozu
0
222

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Seninle Bir Sonbahar Şarkı Sozleri

Seninle bir sonbahar mevsimiydi tanıştık,
Sanki birbirimizi yıllarca aramıştık,
Duşmeden el diline mesut gunler yaşadık
Yabancı olduk şimdi yazık birbirimize,
istersen gel donelim eski gunlerimize

Bazı gun ben kuserdim, darılırdın bazı sen
Barıştırırdı bizi alnıma konan busen
Ayrıldık ayrılalı ne haldeyim bir bilsen
Yabancı olduk şimdi yazık birbirimize,
İstersen gel donelim eski gunlerimize

Similar threads

En Tatlı Sozler 2019 Tatlı Sozler Ayatin butun guzelliklerini gor Hicbirsey icin uzulme Kirilsanda aglama Bir gun sevdiginden ayrilsanda , sevindirecegine gulusunle cezalandir Ay yildiza mutluluk fisildarken , Gokyuzu sevincini yeryuzu ile paylasirken Ben sana bir parca mutluluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Tatlı Sozler kısa Guzel Tatlı Sozler Tek mesajıyla dunyalar kadar sevindiğiniz insanın bir de yanınızda uyuduğunu duşunun Biliyor musun sevgili? En tatlı sakarlığın gozlerime takılıp kalbime duşmendi Oyle uzun uzun anlatmaya gerek yokYaşlanınca birbirimizin bastonu olalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Kısa Mesajlar 2019 Beyazlayan Saclarım Senin Eserin, Yuzumdeki Cizgiler Gibi Seni Sonbahar Ruzgarının ıLık Esintisinde tanıdım Artık Yazlarımdaki Guneşimsin Nekadar Hoyrat Olsada Bu GonuL Bir Senin Sozun Gecer Asi Bedenime GuLum Seni Goruğum Andan itibaren insanlara Kustum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Rafet El Roman ile birlikte Aşkı Virane şarkısını seslendiren Yusuf Guney bir album cıkarttıBu albumun tanıtımını Burada yapmıştımBen albumu dinledim ve cok beğendimŞimdi de sizlerle şarkı sozlerini paylaşıyorumimagesyusufguneybirsevdamasalisarkisozleri5adaef4254774gif Heder Oldum Aşkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
En guzel Aşk İle İlgili Şiirler AŞK Sen kocaman collerde bir kalabalık gibisin, Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin Bir ısıtır,bir uşutur,bir ağlatır,bir guldurur; Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin Ozdemir Asaf AKIL GOZU Seni bulmakdan once aramak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
858,536Konular
981,825Mesajlar
32,335Kullanıcılar
alp63737Son üye
Üst Alt