Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni Seviyorum Sozleri

Seni Seviyorum Sozleri
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Seni Seviyorum Sozleri Kısa

Bugun ağlamayı duşunuyorsan sakın yapma cunku bir yerde senin bir guluşun icin yaşayan biri var

Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, aşkın icimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni cok sevmeye devam edeceğim

Seni bir sercenin gozyaşları kadar sevdiğimi biliyor muydun? Bu sevgim sana az gelecek ama, bilmediğin bir şey var Serceler ağladığı zaman olurler

Seni seviyorum! seni seviyorum! seni seviyorum! ohhh! ne kadar seni seviyorum bak birde yuzune soyleyebilsem

Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, o da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur

imagesseniseviyorumsozleri20195ad937ef32aea

Bir gul olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin icin kopayım ve yalnız senin avuclarında solayım diye bir tanem

Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi değil, ozlediğimi bil her an hicbir şey seni sevmek gibi değil

Gulmek icin mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk guluşunde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır

Sen en mukkemmel sevgiyi hak edicek kadar guzel fakat herkezin seni sevmeyi hak etmiyeceği kadar ozelsin

Arkaya Bakıp Giden Zamana Guluyorum hep Anıları Seninle Yaşamak istiyorum Sadece Sen Ol yanımda Hayat ozaman Cekilir Ozaman ben Olurum hayatta Seviyorum Seni

Belki Bugun Belki yarın umidiyle Bekledim Seni Ve Sen geldin Şimdi Kalbim Atıyor Seninle Şimdi Yuzum Guluyor Seninle bebeğim

Seni sen olduğun icin değil, Seni bende bulduğum icin seni seviyorum

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şuphe et, cunku aşk sessiz, sevgi dilsizdir

Seni seviyorum derken hic yalan soylemedim, yalan soylerken ise ben hic seni seviyorum demedim

Seviyorum sevmenin acı verdiğini, her sevenin sevilmediğini bile bile Ama yine de bir umut taşıyorum Belki seven sevilir diye

Sana nasıl seviyorum dediğim merak ediyorsan cok sevdiğin uğrunda oleceğin birine seni seviyorum de

Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim Bu guzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgul getirdim

Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz gunlerin, senli gunlerle takas ediyorum Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar cok ama cok seviyorum

Hergun seni duşunmek ve yokluğunu farketmek nasıl acı veriyor bana bilirmisin Bir gun sende severmisin

858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt