Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni Seviyorum Sorusuna verilebilecek cevaplar:)

Seni Seviyorum Sorusuna verilebilecek cevaplar:)
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Seni Seviyorum Sorusuna verilebilecek cevaplar seni seviyorum sorusuna cevap niçin ben sorusuna cevap ben nasıl biriyim nasıl biriyim seni seviyorum bahşedilen gülünç cevaplar 1Seni Seviyorum : Hadi ya Çok ilginç ee Sonradan 2Seni Seviyorum : Yeni Şifre Bu mu, Ben Ne Diycem Peki? 3Seni Seviyorum : Hoş Peki Diğer Çeşidin Veya Şuben Var mı? 4Seni Seviyorum : Allah Razı Olsun 5Seni Seviyorum : Olur, Sarayım mı Burda mı Seveceksin? 6Seni Seviyorum : iyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı? 7Seni Seviyorum : Net mi? Brüt mü? 8Seni Seviyorum : Ömrünü, Enerjini Daha Yardımcı işler için Harcasana Canım 9Seni Seviyorum : Teoride mi? Pratikte mi? 10Seni Seviyorum : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen 11Seni Seviyorum : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün? 12Seni Seviyorum : Çok Hoş Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var? 13Seni Seviyorum : Üzülme, Zamanla Geçer 14Seni Seviyorum : Ne güzel seninle beraber beni seven iki birey olduk bu nedenle 15Seni Seviyorum : Beni bu işlere karıştırma ne olur 16Seni Seviyorum : Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever Olmaz, ben ciddi biriyim 17Seni Seviyorum : Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene! 18Seni Seviyorum : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki? 19Seni Seviyorum : Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş 20Seni Seviyorum :Ne var, annem de seviyor 21Seni Seviyorum Nitelik diil nicelik kayda değer benim için, ne değin sevdiğini sööle 22Seni Seviyorum Burdan bööle içten gidince yatak odasına çıkıyodu di mi? 23Seni Seviyorum Sevgin avrupa birliği kriterlerine uyuyor mu peki? 24Seni Seviyorum Sen de miiii????? 25Seni Seviyorum : Ne vakit istemeye geliyosun 26Seni Seviyorum : Otomobil sola mı çekiyor ne??? 27Seni Seviyorum : Bunun bana maliyeti nedir? 28Seni Seviyorum : Sırayı bozmayın lütfen 29Seni Seviyorum : Ablaaaaa koş eniştem yine içkili geldi eveee  

858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt