Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni seviyorum dediklerine bin pisman oldular

Seni seviyorum dediklerine bin pisman oldular
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Seni seviyorum dediklerine bin pisman oldular Seni Seviyorum: Hadi ya Çok acayip ee Sonra Seni Seviyorum: Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diycem Peki? Seni Seviyorum: Güzel Peki Diğer Çeşidin Veya Şuben Var mı? Seni Seviyorum: Allah Razı Olsun Seni Seviyorum: Olur, Sarayım mı Burda mı Seveceksin? Seni Seviyorum: iyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı? Seni Seviyorum: Net mi? Brüt mü? Seni Seviyorum: Ömrünü, Enerjini Daha Yararlı işler için Harcasana Canım Seni Seviyorum: Elinden Diğer Bir Halt Gelmez oysa Zaten Seni Seviyorum: Teoride mi? Pratikte mi? Seni Seviyorum: Havalardandır, Banada Oluyor Bazen Seni Seviyorum: Niçin? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün? Seni Seviyorum: Fazla Hoş Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var? Seni Seviyorum: Üzülme, Zamanla Geçer Seni Seviyorum: Anlaşıldı Hazır Seni Seviyorum: Ne güzel seninle beraber beni seven iki birey olduk böylece Seni Seviyorum: Beni bu işlere karıştırma ne olur Seni Seviyorum: Bende senin beni sevişini seviyorum Seni Seviyorum: Bende seni seviyorum Ee acilen ne olacak Seni Seviyorum: Hayır müsade vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever Olmaz, ben önemli biriyim Seni Seviyorum: Teşekkürler Bu benim için büyük bir itibar Sevgine değerinde olmaya çalışacağım Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım Seni Seviyorum: Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene! Seni Seviyorum: Bu neye yanıt olacak, neyi çözecek peki? Seni Seviyorum: Sen aşmışsın, ben bundan böyle ne desem abes Seni Seviyorum: Beni hoşlanmak çağırmak, beni bakmak çağrıda bulunmak değildir Bu fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktır lakin sevgin ebediyen payidar kalacaktır Seni Seviyorum: O zaman ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın Seni Seviyorum: Utanmadan bundan başka bunu yüzüme karşısında söylüyorsun ha Yıkıl karşımdan dersimizcom  

858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt