Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni Sevdim Olum Bile Ayıramadı

0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sen olmazken hayatım cok anlamsızdı anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz olunmuyor off off

sevgi ya işte her devalar her dertler tek umuttur tek sevgidir olumden beter aylarım bakışlarım plotonik sende oldum bir alkolik her gece ice ice kaderime ağladım uykusuzum dalmışım boş sayfalara bakmışım alıyorum elimede bir kalem ve bir defter yazıyorum sevgimide elimde de bir neşter getirdim sana ben sevgi veya bir haber

Sen olmazken hayatım cok anlamsızdı anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz olunmuyor off off

Kelimeler anlamlı cok ozeldi anahtarın nerde be giremedim kalbineAşkınada gocebe son umuttu son careydi kaderime isyan yağmur camur demeden batağa soktu bu aşk beni direncimi kırmadım yılmadım ben bu aşka sevmedim ki ben seni tapıyorum bebeğim tapıyorum bebeğim tapıyorum tapıyorum bebeğim hahh

Ayrılıktı ruyalarında ağladığım dağladım tek keder bilemedim terk eder ireledindim ben ama bitemedim ben sana şimdi sensiz garibim sensizliğin katili yapamadım sensiz dur diyemedim ben kendime harbidende cokmuşum caresiz benliğime şimdi ise hoşcakal dalıyorum hayallere gomuyorum kendimi firar olan ellere

858,505Konular
982,693Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt