Seni böylece sevirem fakat seni öyle sevirem ki seni pek seviremki öle sevirem fakat öle şiiri şiiri Seni Böylece Sevirem ancak Hani ara sıra açıklamak isteriz de anlatamayız ya işte ele bişibu şiirde öyle bişe (not:bu şiir Erzurum şivesiyle yazılmıştıranlamadığınız kelimeleri sorabilirsiniz) Seni Ele Sevirem Fakat!Seni ele sevirem fakat Diyirsen ancak, niye? Ne bilim işte ele! Seni görende bir güzel olir, ölür ölür ölirem Ahşam olir davar , nahır, mülk kazanç Komlar, ahırlar dolir Sayiram sayiram biri eskig Bi daha sayiram Bi de bahiram ancak, cilalı Ama üzülirem; Çünki sen gelmirsen Diyacahsan niye? Bennam, işte ele! Yassi olir; Sekide ekmek yiyeceğam Civil lavaşi dürüm edir , bütün kıtliram, Sen ahlıma gelirsen, yiyemirem Sen ahlıma gelirsen, boğazımda dügümlenir Yine diyirsen fakat, niye? İşde ele Anam örtüleri sarir Gendi gendimi yiyirem O da gidir , kalli biçare galiram Gözlerim süzülir, uyicağam, uyiyamiram Gafam garişir, yüreğim sığışir, yatamiram Yine diyirsen niye? Iş de ele! Guşluğa doğri daliram Düş, hülya görirem, yarı yanımdasan Sevinir, sevinir bir hoş oliram, diğer taraftan ayıliram ancak, yasdığa sarılmışam Diyacaksın oysa , niye? Amaan , meslek de ele Sabah olir, horozlar ötir, gün doğir Gahiram tavuhlara, culuhlara yem verirem Culuhlari dutir dutir öpirem; Onlari bile sene benzedirem Saggın deme niye ? Ne bilim , meslek de ele ! Gün gibi gelir ,ay gibi gidirsen Beni yiye yiye bitirirsen Daima ömrümden götirirsen Seni sevdigimi de çoh ey bilirsen Diyirsen ki, niye ? Bilirsen , iş de ele! Babam beni gapiya goymir diyirsen Ey helt yiyirsen Gomşulara, belirlenmiş, bibin, ezen gile gidirsen Madem ele çıh cama, tırhıca gel! Yüzün görim, bu da bene yeter Saggın deme niye! Iş de ele :laugh::laugh: anlamadığınız kelimeleri sorun cevaplarız inşaallah azıcık güldüreyim dedim meleklerim duygusala bağlamışınız bazılarınız özellikle sizlere gelsinsenioyleseviremki5c56112f676ecalt
Big Grin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.