Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Seni istiyorum

Seni istiyorum
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Seni istiyorum
Kimseye benzemiyorsun sen , tanıdığım hic kimseye
Belki de bu yuzden sana boylesine duşkunluğum, sana doyamayışım, sana ulaşma cabam, her an duşuncelerimin senin ekseninde gezmesi hep bu yuzden

Yaşamımızı maalesef secme şansımız yok ama guzelleştirme, geliştirme, olanakları kullanma şansımız var, değil mi Yine de herkes cok şanslı olmuyor Herkes kendi kaderini yaşıyor Bazen benim istediğim hayat bu değil diyorum, başka bir yerde ama nerde? Başka bir zamanda ama nasıl? Uzaklar, gitmeler hic care değil, biliyorum
Seni istiyorum
Mutluluk adına icimde olan her duygumu erteledim durdum ben Belki de doya doya yaşayabileceğim her şeyi sonraya bıraktım Sonra diye bir şeyin olmadığını bile bile hep yarına dair hayaller kurdum ve belki de hic gelmesi mumkun olmayan zamanları bekledim durdum

Aşk zamana meydan okur ama sen ona karşı koyamazsın Orada durup oyle bekleyemezsin geleceği Bir adım atmalısın, bir el uzatmalısın aşka doğru Aşkın anahtarı cesaret değil mi? Cesur olmak gerekmez mi sevdayı yaşamak icin, bir sevdayı buyutmek icin?

Kac gece yalnız gecti hesaplasana Kac gece bir sonraki gunu duşunerek gecti Neler yapabilirdik neler yaşayabilirdik bir duşunsene
Her sabahı birlikte karşılamak vardı Sevişmekten yorgun duşmuş bedenlerimizi, gun ışığı ile birlikte opucuklerimizle yeni gune hazırlayabilirdik
Gozunu acar acmaz ilk gorduğun ben olabilirdim ve sen benim yuzumde o mutluluğu gorebilirdin

Bu kentin her yerinde, her sokağında herkesin icinde el ele dolaşabilirdik, bakışlara aldırmadan her an sana sarılıp opebilirdim
Bir şarkıyı sozlerini bilmesek de bağıra cağıra soyleyebilirdik Sonra bir filme gider, bir kitap okur, denize bakar, bir martının bir lokma simit kapabilmek icin vapurların peşinden bıkmadan ucuşunu izleyebilirdik

Paylaştığımız her şey beynimize bir daha cıkmamak uzere kazınabilirdi Ozlerdik birbirimizi delice, bir saati yalnız gecirsek bir sonrakini iki saatlik yaşardık, yaşamadığımız o saatin acısını cıkarmak icin Peki ya biz ne yaptık? Aşkı bir bekleyişin sırtına yukleyip ona sadece uzaktan bakmakla yetindik Her an aşkı yaşamak varken, her gun birbirimizi yeniden keşfetmek varken, bu yolda birer kaşif olmak varken surgunleri yaşamaya mahkum ettik birbirimizi

Bu surgunluğe son vermek saati geldi artık belki de Ben tutkunun en koyu, sevdanın en deli sozcusuyum Onlar adına konuşuyorum ve onları yaşıyorum umarsızca yureğimde Yarını olmayan zamanlarda, hic bir şeyi duşunmeden erimek adına konuşuyorum Gozlerinin icine bakarak seni seviyorum demek istiyorum Aşkın akışına kapılıp, hic bir kaygı duymadan gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum
Kokunu icime cekmek, teninin sıcaklığı ile irkilmek istiyorum Yaşamıma senin adınla anlam katmak, mutluluğu bulmak ve bir daha asla kaybetmemek istiyorum onu gozlerinde

Seni istiyorum, canıma bir can daha katmak icin, ruhumun yalnızlığına, yureğimin acısına son vermek icin, daha mavi bir deniz, daha mavi bir gokyuzu ve daha mavi bir sevda icin

imagesseniistiyorum5ad742a8a6f2e (Alıntı)

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt