Seni Bana Yazmışlar'ın Burcu Dilşat Çelebi Röportajı burcu dilşat seni bana yazmışlar dizisi burcu cemal hünal haberleri resimleri hakkında detaylı bilgiler makanıcom'da Yeni yayınlama döneminde pazar akşamları atv ekranlarında yayınlanan Seni Bana Yazmışlar dizisinin Burcusu Dilşat Çelebi ile yapılan röportajı paylaşıyorum sizlerle meleklerSeni Bana Yazmışlar dizisinde Cemal Hünal (Yalçın), Ali İl (Mehmet) ve Yeliz Kuvancı (Zeynep) ile birlikte rol olan Dilşat Çelebi özel hayatını ve rol aldığı diziyi anlatmış arkadaşlar 1548651007 1548651007 senibanayazmislarinburcudilsatcelebiroportaji5c4e8a040155esenibanayazmislarinburcudilsatcelebiroportaji5c4e8a040155e senibanayazmislarinburcudilsatcelebiroportaji5c4e8a040155e atv'nin komedi dizisi 'Seni Bana Yazmışlar'da oynayan Dilşat Çelebi, 15 ay önce kaybettiği babasının peşinde yaşadığı değişimi özetledi: Tüm hayallerimi kaybettim Benzeri onunla birlikte hayatı hafife alan tarafım da uçtu gitti!Geçtiğimiz sezon 'Gönülçelen' dizisinin fena kadını olarak izlediğimiz Dilşat Çelebi, atv'nin yeni projelerinden 'Seni Bana Yazmışlar'ın 'Burcu'su olarak her yerde ekranlarda Cemal Hünal, Ali İl ve Yeliz Kuvancı ile başrol oynayan genç oyuncu, Bu diziyi seçmemin en kayda değer nedeni, güldürürken avamlığa kaçmamasıdedi Çelebi; oyunculuk serüvenini ve diziyi anlattı YAZARLIĞA DEVAM EDİYORUM Oyunculuğa nasıl başladınız? Üniversitedeyken yazmaya ilgi duyuyordum 'Bekir, Tekir ve Kuyrukları' isimli bir çizgi film serisi yazıyordum Yazmaktan müsamaha aldığım için okulda reklamcılık dersi aldım İki manâlı şirketinde staj yaptım sırası gelmişken kaydolduğum Gaye Sökmen Ajansı da beni görüşmelerine gönderiyordu Kısa zaman sonradan birincil reklama seçildim ve tekrar tekrar projeler gelmeye başladı Oyunculuğu çok seviyorum ve bir yandan da çocuk kitabı serisi ile yazarlığa devam ediyorum KİŞİLER DEĞIL İLİŞKİ TERK EDER 'Seni Bana Yazmışlar'da; Zeynep (Yeliz Kuvancı) Yalçın'a (Cemal Hünal) aşık Izaç teklifi beklerken terk ediliyor Burcu da Mehmet'i (Ali İl) terk edip Yalçın'la yakınlaşıyor Nereye varacak bu aşk dörtgeni? Neydi dizimizin mottosu? Aşk savaşında her şey mübah! İşlerin daha da karışacağını düşünüyorum ve bu çok da hoş olacak Siz nasıl tanımlıyorsunuz bu ilişkiyi? Dizideki hiçbir kişilik, ne istediğinin haberdar yok Evet, hepsinin arzuladığı birileri, bir şeyler var fakat bir yana da 'ama'ları var Bana sorarsanız 'fakat'lar ağır basacak Siz hiç terk edildiniz mi? İlişki karışık bir şey İsimler değil, sıfatlar değil Biriyken, biri oluveriyorsunuz Bence kişiler birbirini yok, ilişki kişileri terk eder ACILEN HER ŞEY EKSIK Aşkı nasıl betimleme edersiniz? Hakiki aşkı bulursanız imtiyaz verir misiniz? Aşık olduğumu düşünüyorum lakin bir baht verselerdi, babamla yapacağım bir telefon görüşmesi için aşık olduğum bütün anlarımı verirdim Yakın zamanda babanızı kaybettiniz, çekimlere bir vakit ara verdiniz Acilen nasılsınız? Ben babamı kaybettikten sonradan geleceğe dair bütün hayallerimi kaybettim İnsan farkına varmadan tüm bir tablo oluşturuyormuş kafasında Şu Anda her şey yetkisiz Benzeri onunla birlikte hayatı hafife alan tarafım da uçtu gitti Kafamda dönüp duran tek bir tümce var; o da Neyin önemi var?SETTEKİLERİN YÜZÜNDEN REYTİNGLERİ ANLIYORUM id Sizce 'Seni Bana Yazmışlar'ı öteki komedi dizilerinden ayıran en manâlı neden ne? Eski Türk filmlerine benzetiyorum Çok arkadaş canlısı ve sürükleyici Birçok dizide eksik olan bu iki esas özellik bizim diziyi cazibeli kılıyor n Rol arkadaşlarınızla uyumunuz nasıl? arada bir meydana çıkan teknik sorunlar dışarıya sette herkesin huzuru yerinde Yeliz, Ali, Cemal Hepimiz benzer frekanstayız Onlarlayken biraz olsun içinde bulunduğum durumu yani babamın kaybını unutabiliyorum Cemal, çok ince biri Moralim bozukken, pat diye elinde benim için aldığı bir şeyle çıkıp geliyor Bu beni fazla sevindiriyor 'YALÇIN'A GÜLÜYORUM Cemal Hünal'ın rolü 'Issız Adam' filmindeki karakterine benzetildi Sizce de öyle mi? Değil artık! Şüphesiz bazı ortak noktalar var ama ben 'Yalçın'ı izlerken gülüyorum Reytingleri peşine düşüp takip ediyor musunuz? Tabii ki Reytingleri takip etmesem bile settekilerin yüzünden anlaşılıyor Şimdilik reytinglerden çok memnunuz İNGİLİZLERİN MÜZİĞİ SÜPER Twitter'daki Kuvvetsiz olsam, erkek olsam, İngiliz olsam, rock grubu kursam, adını da Rafadan koysamtweet'iniz çok konuşuldu Neden erkek olmak istediğinizi anlayamadım? O tweet'i yazdığım dönemde tekrar tekrar çok hoş konserlere gitmiştim Zaten İngilizler'in müziğine hastayım Radiohead, Pink Floyd Onlar gibi olduğum bir hayatı düşlüyorum bazen 'BURCU'YU SEVDİLER Yer çekimine de inanmadığınızı söylemişsiniz O, Allah'a inanmıyorum ama evet bir baskı varklişesiyle dalga geçen bir üçlemeydi Foton ışımasına inanmıyorum ama evet bir güç var, Deveye inanmıyorum ama evet hörgüç vardiye devam ediyordu 'Gönülçelen' dizisinde canlandırdığınız kötü bayan karakteri yüzünden tehditler aldığınızı açıklamıştınız Şimdi durumlar düzeldi mi? 'Gönülçelen' dizisindeki rolümün negatif etkisi eksik da olsa hâlâ sürüyor Bana yeni yeni ısındıklarını söyleyenler var lakin 'Burcu'yu fazla sevenler de az yok AVAMLIĞA KAÇMIYORUZ 'Seni Bana Yazmışlar' dizisinde oynamayı kabul etme sebebiniz nedir? Dizi teklifi geldiğinde yurt haricen tatildeydim Bir yana dizi, bir yanlamasına yüksek lisans beni fazla yormuştu ve yazı İstanbul dışında geçirmeye niyetliydim Ancak senaryoyu okuyunca, tüm planlarımı değiştirip görüşme yapmak üzere İstanbul'a döndüm 'Seni Bana Yazmışlar'ın senaryosu alışkın, durağan dizilerden çok öbür Senaryoyu okurken bile yüzümde bir tebessüm oluyor Ayrıca güldüreceğim derken dozu tutturamayıp da asla avamlığa kaçmıyor Hele dahası ekiple tanıştıktan sonra bu projede yer edinmek istediğime emindim Herkes sıcacık, cümbür cemaat samimi Kararımdan çok memnunum