Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sence bitti mi büşra ? :/ :(

sence bitti mi büşra ? :/ :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
merhaba arkadaşlar beni tanıyan tanır burda aşk konularında bir arlar fazla aktiftim nefretEsat nicki ile nickim banladın her neyse
büşra adında bir kızla aşk yaşıyordum şöle msn den sanal aşk daha hiç görememiştim ben onu kamerayla görüşüyorduk vs fakat birbirimizi çok seviyorduk 2 hafta önce basit bir şey istedim dedim ayağa kalka bilirmisin msn de kameradan kız asla olmaz dedi 1 hafta konuşmadım sonradan mesaj yazdım kzı resmen iplemiyordu tam 3 yıla yakın msn den konuştuk ama bitti acilen 2 gündür konuşmuyoruz konuşamyacağımda bunu okyacağını biliyorum büşra ben esat

Similar threads

Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Aşkın Gözü KördürLütfen Okuyun ARDINA KADAR OKUYUN LÜTFEN AZICIK UZUN FAKAT FAZLA ŞEY ANLATIYOR Aşkın gözü kördür diye boşuna dememişler6 sınıfın sonunda biriyle çıkmaya başladım sınıfın zübbesiydi fakat çok yakışıklıydı boyu posu endamı vardı sevmiyordum ama çıktımSırama ve çantama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Hepinize başta teşekkürler yazımı okuduğunuz için Önce size, bizi anlatayım ancak durumum hakkında azıcık olsun data sahibi olun 10Sınıfta bir kıza önemli önemli fazla tutulmuştum Adını bile bilmiyordum ama peşinden hiç ayrılmıyor, kesintisiz onu bakmak istiyordum Benimki imkansız bir platonik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
dev nick arşivi +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM Değin SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GüLüM DeSeM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Bit içimde! Bu hikaye fazla uzun nasıl başlasam bilmiyorum başladım dıyelimm nasıl bittirmeyelim daha ben hikayenın sonu bilmıyorumm belkide hiç bir süre bu hıkayenın sonu olmuyucak hiçbir vakit bitmiyicek nasıl anlatmalıyım içimdekini size anlattıkca bittermi bittirmiyim ya daha çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt