Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ünlü yazar ve doktor Senai Demirci, günümüzde yaşanan toplamsal olayları kendine has üslubu ile anlattı. Demirci, özellikle Batılı devletleri İslamiyet üzerindeki büyük projelerine değinerek günümüzde bunu gençlere nasıl lanse ettiklerini açıkladı. Peki Senai Demirci kimdir? Hayatına dair merak...
Ünlü yazar ve doktor Senai Demirci, günümüzde yaşanan toplamsal olayları kendine has üslubu ile anlattı. Demirci, özellikle Batılı devletleri İslamiyet üzerindeki büyük projelerine değinerek günümüzde bunu gençlere nasıl lanse ettiklerini açıkladı. Peki Senai Demirci kimdir? Hayatına dair merak...
Sevinç Öyküleri Kitabı, Mutluluk Öyküleri Murat Çiftkaya, Sevinç öyküleri senai demirci
Senai Demirci, Murat Çiftkaya
'Mutluluk Öyküleri'yle dünyanın dört bir yanına yaşayan, çocuk, genç ya da yaşlı onlarca insanın, her türlü olumsuz şartlara karşısında nasıl mutlu olabildiklerinin...
imagesbensustumsensoylesensizligimi5b06b49ebab8a
Sen değilsin; taş benim ey yar Kendimi taşımaya mecalim yok Kendime soyleyecek sozum yok Kabrimden kalbine taşınıyorum ey yar Suskunluğum taş olmaklığımdan Sozsuzluğum sozumu taşa devrettiğim icin
Bağrımda ağır ve soğuk bir suskunluk...
Sen değilsin; taş benim ey yâr Kendimi taşımaya mecâlim değil Kendime söyleyecek sözüm değil Kabrimden kalbine taşınıyorum ey yâr Suskunluğum taş olmaklığımdan Sözsüzlüğüm sözümü taşa devrettiğim için
Bağrımda ağır ve soğuk bir suskunluk Taşıdığım sensin ey yâr Söze sığdıramadığım Ve hiç...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.