Sen hemen uzaklardasın… 1549075763 1549075763 sensimdiuzaklardasin5c550538128b1sensimdiuzaklardasin5c550538128b1 http:img128imageshackusimg1287381gidilerdengdibeengd0qj7png Sen mahrum… Bırakıp gideli beni yalnız, hayli süre oldu Beklemenin beni sana yaklaştıracağını bilsem şiddet olmazdı elbet beklemek Kim ister ancak defalarca bekleyen elde etmek Ayrılık acısı hiç sönmeyecek bir ateş gibi yüreğimi dağlıyor Beni her gün bir öldürüyor, bir diriltiyor Sen yokken seni göz önünde bulundurmak; bir gün apansız çıkıp geleceğinin ümidi de hafifletmeye yetmiyor, ayrılık acısının açtığı, sensizlik yarasını Bu bere, geçen her saniye daha da büyüyor Mumun alevi sönüyor, çocukların neşesi kayboluyormuşçasına eriyip gidiyorum zamanın demir dişlileri aralarında Sen gitmişin… Tıpkı sana ait bütün güzelliklerin beni terk ettiği gibi Sana kavuşma ümidiyle ölümün gelip beni bulmasını bekliyorum Bir ben kalmışım güya koca dünyada Yapayalnızım, yetim bir cadde ortasında Okyanusta yaşamaya hükümlü yalnız bir balık, yahut oyuncağı elinden dargın, dünyası yıkılmış küçük bir çocuk Gözyaşı Dökmek getirir mi seni bana ama ağlayayım Sesimi duyurmak çaresi var mıdır sana? Böyle bırakıp gitmek yakışmazdı sana Sen şu anda uzaklardasın… bir daha güler mi şans bana Kim bilir ne vakit kavuşmak sana Nedeni agnostik gidişin uzaklara Sevda yükü ne ağır, keşke hiç taşıtmasaydı Rabbim bunu bana Seninle elde etmek hayal yeniden Gülen gözlerin hayal meyal karşımda Ellerim üşüyor derhal ama Sen gittiğinden beri uzaklara
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.