Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sen" Kaybindan olacak Sonum...

Sen" Kaybindan olacak Sonum...
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
SenKaybindan olacak Sonum 1549073559 1549073559 senkaybindanolacaksonum5c54fc9b83d15senkaybindanolacaksonum5c54fc9b83d15 http:fc00deviantartcomfs23i200802615ladyinredbygodlike86 Söylesene kandırdın mı beni? Yüreğinin bütün acılarını içime saldın ve benliğimi çalıp gittin mi benden? Öyleyse sen de yalancı çıktın yâr! Sen de aşkı var zannettirdin bana ve gittin! Sonrası hiçlik,sonrası acı,sonrası bir yokluğun başlangıcı; Yoksun! El ele yürüdüğümüz tüm yokuşları devirdim dilimin üstüne ve sustum! Sesim yokluğunun but izinde gömülü durur şu anda Ve yüzümde kırılgan gülümseyişleri çocukların; Var mı haberin? Parmaklarım Şehirlerarası keder taşıyan bir trenin tozlu camında Yüreğimde müebbete hüküm giydi adın! Adın fakat dilimin ucunda küf tutmuş altı kurşun Adın ki her harfinde uçurumlarından düşüyorum Fakat bil ve unutma! Kan kaybından değil SENKAYBINDAN OLACAK SONUM! Vakit yokluğunun ilkbaharı Umudu sende kalmış yarınlara göçüyorum Ceplerimde yağmurlarla boyanmış düşlerim var Ve ellerimde yalanlara batırılmış parmaklarının izi Bu gece bir bendaha tükettim tütünlerin gölgesinde Ve bir gün daha tükendim gözlerinsiz Halsiz zamanların zemherisinde kayıbım acilen Takvimler benden,ben gözlerinden habersiz Kentin üşüyen sokaklarını soluklarımla ısıtarak yürüyorum sensizliğe Bir çift etap izinden ibaret ağlama karası istasyonlara bırakabildiğim Ben zaten daima kendimi uğurluyorum tren garlarının veda sahnelerinde Hep kendimden gidiyorum Ve en çok düşlerimden vuruluyorum İstanbul'un eteklerinde Kimse bilmiyor; tükeniyorum! Sensizce ölüyorum gözlerimin önünde Ve sessizce karşılıyorum aşka boyanmış gül rengince toprağın bedenine öylece kayıp sırası gelmişken ellerimden bir adım bile atamıyorum kendime İçime işleyen sevdanın raylara mimlenmiş intihar eylemlerinden kurtaramıyorum yüreğimi Ve vagonları yokluğunla dolu trenlere ezdiriyorum bensizliğimi Biliyorum çaresi yok bu hastalığın Biliyorum yokluğum yokluğuna vurgun Ve anladım ancak alfabesi değil yokluğun Susuyorum! Dönmeyeceksen ateşe ver senli düşlerimi Ve ört üstüme geceyi Uyuyacağım! Yolum çok, çook uzun Ve yine söylüyorum; Kan kaybından yok SENKAYBINDAN OLACAK SONUM! « Bana Zamandan Söz Ediyorlar alintidir ​  

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt