Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sen hiç ölmedin ki

sen hiç ölmedin ki
0
186

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
sen hiç ölmedin oysa gittin beni yalnız bıraktın bu çok büyük dünyada anne bizde derdi analara söylerler benim derdim çok büyük benim yaram çok büyük kapanmıyor anne emir büyük yerden karşısında koyamadık , ellerimizden kayıp gittin anne kalabalıklar içinde yalnızım , ışıksız , nefessizim anne,,, kokunu, sesini , gülüşünü özledim nerdesin anne, acıların bittimi ablamla , abim karşıladımı seni anne, cennetin kapıları açıkmı iyimisin anne hergün azıcık daha yaklaşıyorum sana anne gelip bekle beni anne,,, rüyalarıma gel gitme açmayım hiç gözlerimi uyanmayım o uykudan anne evimiz bomboş duvarlar soğuk anne, gelicem bekle beni anne , bana sütlü yap annesenhicolmedinki5c5866da245c1alt :( Frown :((( mekanın cennet olsun , sen hiç ölmedin ancak anne (ALINTI)  

Similar threads

2019 Anneler Günü Şiirleri anneler günü kısa şiirler, anneler günü şiirleri, 2019 anneler günü Yakın bir zaman da kutlanacak olan 2019 anneler günü için en hoş ve manalı şiir araynlar için sizlere meşhur ve değerli şairlerin şiirlerini sizler için paylaşıyoruz Bizde MekanıCom olarak çoktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Bu ikinci ayrılık yıktı beni annecim oğlum beni becerdi MERHABA kızlar öncelikle herseferinde herşeyimi sizinle paylaştım ve sizler benim tasa ortağım oldunuz şu son zamanlarda fazla baskı günler geçirdim hekim kontrolüne gittiğim gün hekim kuşkulu konuştu ve kan tahlillerinin ii olmadığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Ya GeL Her Gece RüyaLarıma, Ya Da AL Beni SevgiLİm Bir An Önce Yanına 1549070612 1549070612 yagelhergeceruyalarimayadaalbenisevgilimbiranonceyanina5c54f118956ebyagelhergeceruyalarimayadaalbenisevgilimbiranonceyanina5c54f118956eb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Peygamber Efendimize Şiirler, Şefaat senindir ya Resul Allah Ehli imanlar saf saf durmuşlar Mahkameyi kibriyada hesap sormuşlar Günahı olanlar bağışlama dilemişler Şefaat senindir ya Resul Allah Onların yardımcısı cümle enbiya Onların serdarı habibi Kibriya Onlar için rica ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
En Manalı Facebook Sözleri Sosyal paylaşım ağı olan gacebook gün geçtikçe daha büyük bir kullanıcı kitlesi kadar rağbet görmeye devam ediyor Facebook profil sayfanız da paylaşmak için manalı sözler arıyorsanız sizler için en yeni manalı sözleri bu yazımız da paylaşıyoruz 55592 55592...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,706Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt