Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sen git işte !

Sen git işte !
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sen git işte ! 1549091250 1549091250 sengitiste5c5541b6e52d0sengitiste5c5541b6e52d0 http:defishkinetpicsrphoto08 Bugün sana yabancıyım yüreğim Paldır Küldür dökmek istiyorum içimdekileri Olur Ya biraz kırıl istiyorum bana Azıcık üzül… Birazcık anla… Vazgeç istiyorum, Hayallerden… Kimbilir ! Şayet de benden… Saçmalamak istiyorum alabildiğine… Çığlık Atmak, durup dururken Gülümsemek, nedensizce Tersine yaşamak istiyorum hayatı… Anla işte ! Abuk Subuk ne varsa yapmak istiyorum bence… Ve sende saçmala istiyorum merhametsizce… Şayet de… Gelişi hoş ağlamak istiyorum sana… Her bir damla da bensizliğe alış istiyorum … Alış ki basit olsun gitmek Can yakmadan… Yaralamadan Yalan ! Hiçbir gidiş, ağrısız gitmez… Giderse ‘’o ‘’ gitmek olmaz… Fakat sen git Ve böylece bir git oysa, Her adımda, senden değil kendimden vazgeçtiğimi hissettir acıyla … Yüreğim Sözün özü; Vazgeç, saçmala ve git istiyorum izinsizce…! Ben gidemiyorum Sen git işte !  

858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt