Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sen Gencliğimin Katilisin Şarkı Sozu

Sen Gencliğimin Katilisin Şarkı Sozu
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sen Gencliğimin Katilisin

Sen Gencliğimin Katilisin Şarkı Sozleri

Bu akşam yine dertlerimle
başbaşa kaldım, başbaşa kaldım

Sen gencliğimin katilisin
cok gec anladım ah
cok gec anladım

cok gec anladım ah
cok gec anladım

Ağlayan gozlerim eski
gunlere daldı, gunlere daldı

cok gec anladım ah
cok gec anladım

cok gec anladım ah
cok gec anladım

Similar threads

Sezen Aksu Hata Şarkı Sozleri Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Gunahlarım dizilip bir bir karşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yureğimden zincire vurulmuşum Anılar her bir halkayı bağlıyor Ben duygularımın esiri olmuşum Hatalar yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Emirin Yolu Guneş'in Soylediği Şarkı Sozleri Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Gunahlarım dizilip bir bir karşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yureğimden zincire vurulmuşum Anılar her bir halkayı bağlıyor Ben duygularımın esiri olmuşum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Suat Suna Sen Uzulme Yureğim Şarkı Sozu Anladım insan hayata yalnız gelir ve yalnız gider Zaman gerceği gec oğretir Anladım insan ders almaz hatasından yanlışı yaşar once doğruyu gec oğrenir Ben de hatalar yaptım her insan gibi Aşka yenik duştu yureğim ben de yanlışlar yaptım her insan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Babutsa kurtar beni ya rab şarkısının sozleri Babutsa Kurtar Beni Ya Rab sozleri Babutsa Dj harun kurtar beni ya rab şarkısının sozu Babutsa Bunca yıl yalvardım sana Yalnızlığın acı Duşunmelisin enine boyuna Şimdi cok gec artık Tukendi umutlarım Duaların boşuna Nerde akşam orda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Grup Koridor Gul Ciceğim Şarkı Sozu Bu şehirden gidemem artık Gel vakit cok gec olmadan Sen gittin diye bilsen neler neler yaptım Dili olsa odamdaki duvarlar anlatsın Sen gittin diye bilsen neler neler yaptım Dili olsa odamdaki duvarlar anlatsın Gul ciceğim ol ciceğim Bu akşam her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt