Sen erken gittin ben geç farkettim Sen erken gittin ben geç farkettim Bir feryat bu, duymayacağını bile bile ne işim var diyorum bu saatte giderken, sana olan bu sitem niye?? canımı acıtmaya alıştım ben peki bu özlem niye dudaklarının bi başka ismi telaffuz etmesi kötü bi başka isim için koşman tüm yolları, geçmen engelleri ve ben pek durmuş sana bakarken beni hatırlamaman fazla fena niçin tüm şarkılar sana yazılmış, niçin köşedeki çicekçi senin için satmakta çiçekleri, neden filmlerdeki bütün basroller sana benzemekte, neden senin için ağlatmakta beni babam ve oğlumfilmi, niçin seni görüyorum her duyduğum seste neden gözüm ve gönlümsün?? çekip gitme sırası bende fakat aklım hep geride kalacaksa hangi yol beni götürür senden uzaga?? senin geçtiğin yollar benden izler taşımıyor muydu, adım yazılmış yok miydi tabelalarda, aynaya baktğında gördüğün yüz benim değil miydi, ya yüreğinin yarısı ne süre çekip gitti benim ellerimden sen erken gittin ben geç farkettim bana geceler kaldı,adını bağıra bağıra yazdığım duvarlar, kırıp attığım camlar kaldı, ara sıra kollarımı kesmekte o kırılan parçalar lakin acıya alışmışcasına acı vermemekte, ağrıyan yerlerim bana çarpmasın bundan sonradan kalbinin parçaları, yüzünü yaklaştırma bu dek yüzüme ve nolur okşama ellerimi, gideceksen git adamakıllı, gideceksen dudaklarını al,ellerini götür,bakışlarını çevir uzaklara gideceksen benim bi suçum değil bilesin kalacaksan, yarim ol,yarenim ol kalacaksan benim ol gözlerim ol,ellerim ol bende içeri gir,ruhum ol! hoşgeldinlerim bitti, hoşçakal diyecek gücüm kalmadı ama gel sen,defalarca gel gidişler iki kişilik olsun, gideceksen eğer, ben kalamam ardında sana bi zararım olmaz ben giderim yanında