Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Semra Taranın ölümüne Ali Taran Ne dedi

0
92

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Ali taran eşki karının ölümü açıklaması
Semra Ann Desmond ölümü ali taran

Reklamcı Ali Taran'ın kısa bir zaman önce boşandığı eşi Selma Ann Desmond dün akşam saatlerinde Levent'teki evinde yaşamını yitirdiAli taran konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

İŞTE ALİ TARAN'IN BASIN AÇIKLAMASI

Ünlü reklamcı Ali Taran, kısa bir süre önce boşandığı eşi Selma Ann Desmond'un cenazesine sahip çıkmadığı yönündeki iddiaları yalanladı Oğlunun isteği üzerine eski eşinin cuma günü defnedileceğini bildiren Taran, daha önce birlikte çalıştığı yapımcı ve spiker Acun Ilıcalı ile ilgili de, Artık yakın dostum yok bir zamanlar öyleydidedi

Ali Taran'ın, kanser tedavisi gören eski eşi Selma Ann Desmond, dün gece hayatını kaybetti Taran, eski eşinin ölümünün gerisinde oğlu Kuzey ile birlikte Levent'te bulunan ofisinde basının karşısına çıktı Bitkin olduğu gözlenen Taran, basın mensuplarına tanımlama yaparken konuşmakta güçlük çekti Taran, Sizlerin aleyhinde çıkıp gösteri gerçekleştirmek, bir şeyler müdafaa etmek gibi bir derdimiz yok Oğlum yanımda Onun annesi benimde yıllardan beri hayatımı paylaştığım biri Bir savunma içerisinde değiliz Dün hakka yürüdü Allah rahmet eylesin Konuya bir magazin olayı gibi bakmıyoruz Biraz da oğlum adına söylüyorum Yapılması gereken, hepinizin bildiği işler var Bu işlerle uğraşıyoruz, Kuzey de yalnız kapmasın diye, bütün takım arkadaşlarımla Her şey bayağı akım edecek derken şu an Zincirlikuyu Gailhanesi'ndediye konuştu

Eşinin cenazesinin sahipsiz kaldığı yönünde bazı haberler çıktığını belirten Taran, Bunun böyle olmayacağını anlatmak için buradayız Dün akşam kendisi oraya götürüldü Yeniden oğlumun ve anneannesinin ricası üzerine Cuma günü defnedilmesine karar verildi O nedenle bir bekleme içerisindeyiz Onun dışarıya pek söyleyecek bir şey yokdedi

Taran, bir basın mensubunun En son ne vakit görüştünüz?sorusu üstüne de, Ben son zamanlarda görüşmedim Twitter'da yazılanları falan bir tarafa bırakıyorum Lakin lüzum evliliğe bakışım, gerek aile yaşantısına bakışım twitter'da 45aydır yazılanların dürüst olmadığını söylemek istiyorum Sizlere de bir hesap verme biçiminde söylemiyorum sırası gelmişken bunu da, şunu da söyleyeyim gibi bir derdimiz değil Kuzey Amerika'dan okulundan müsade alıp geldi İyi ki de gelmiş Benim şayet bir ricam olabilir Oda magazinsel sorulara yanıt verecek halim yok Onun için çok da alışılmış değilim bu nesil konulara, böyle durumda konuşmayaşeklinde konuştu

Taran'ın oğlu Kuzey ise son başlıca kadar annesinin yanına olduğunu ifade ederek, Acı çekmeden son günlerini geçirdiğine eminim Yapabileceğimin en iyisini oğul olarak yaptım Çok nasihat verdi Geldiğimden itibaren çok ağır olmasına rağmen ben uyuduktan sonra yanıma gelip, hasta olduğunu belirlenmiş etmemeye çalışmıştı Tabii ama çok üzgünüm lakin kabullenmek zorundayımdedi

Kuzey Taran, bir basın mensubunun, Bundan daha sonra ne olacak Babanın yanında mı kalacaksın, yahut yalnız mı yaşayacaksın?sorusuna ise, Onlara daha karar vermedim defalarca üniversite mezunu olmamı istedi Ben tekrar onun beni nasıl bakmak istediğini bildiğim için elimden geldiği kadar onu mutlu etmeye çalışacağım O hep benimle biliyorum Elimden geldiğince onu mutlu edeceğimdiye karşılık verdi

Ali Taran ise bir basın mensubunun, Cenaze evinde sizin yakın dostlarınızı gördük Acun Bey vardı, Okan Bey vardıdemesi üstüne, Onlar benim yakın dostlarım değil çok eskiden öyleydidiye konuştu Taran, Eşinizin anısına bir eser ya da bir şey düşünür müsünüz?sorusuna da, Böyle bir şeyi acilen düşünecek durumumuz yok Lakin sadece duygularımız açısından Kuzey de, ben de onun istediği gibi bir ölüm ilanı hazırladık Ben reklamcı olduğum için bu cins ilanları hazırlamak ola ki en zoru oluyor Fakat her şeyin Allah'tan olduğunu bildiğimiz için de teslimiyet içerisinde yapmaya çalışıyoruzbiçiminde yanıt verdi Taran, Unutamadığınız bir anınız var mı?sorusuna ise yanıt vermekten kaçındı

sabahtan *

858,524Konular
981,324Mesajlar
31,180Kullanıcılar
Üst Alt