Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Selda Bağcan - Beni Unutma

Selda Bağcan - Beni Unutma
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Selda Bağcan Beni Unutma Bir gün gelir de unuturmuş insan En sevdiği hatıraları bile Hiç Olmazsa sen her gece bezginlik sesiyle Saat onikiyi vurduğu süre Beni unutma Çünkü ben her gece o saatlerde Seni yaşar ve seni düşünürüm Düş içimde biçare yürürüm Sende karanlığın sustuğu yerde Beni beni unutma O saatlerde serpilir gülüşün Bir avuç su gibi içime ey yar Senin de başında o çılgın rüzgar Çılgın çılgın esiverirse bir gün Unutma Ben ayağımda çarık elimde asa Senin için şu yollara düşmüşüm Seneler sonradan sana değişim Bir mahşer gününe de rastlasa Beni beni unutma Hala duruyorsa o yeşil elbisen Onu bir gün yalnız benim için giy Saksındaki pembe karanfil geç yok Ve bahçende bitap bir düş görürsen Beni unutma Büyük acılarla tutuştuğun gün Çok uzaklarda da olsan yeniden gel Bu ölürcesine sevdiğine gel Ne olur tanrıya kavuştuğum gün Beni unutma  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt