Selanik Gevreği (biscotti) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı istikrarsız yağ 1 su bardağı kalın kıyılmış fındık 1 su bardağı kalın kıyılmış ceviz 1 su bardağı kuru üzüm 12 adet kuru kayısı 8 adet kuru incir 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Yarım nehir kaşığı tarçın 1 portakal kabuğu rendesi 2 su bardağı un Selanik Gevreği (biscotti) Tarifi Yapılışı Yumurta ve toz şeker çırpılır sonradan sırasıyla öteki malzemeler ilave edilir Koyu kıvamlı bir hamur olacak Pişirme kağıdı serdiğimiz fırın tepsisine düzgünce yayılır 180 derece ısıtılmış fırında 20 dakika pişirilir Fırından çıkınca 10 dakika bekletilip istenilen büyüklükte dilimlenir emrindeki tarafları üste gelecek şekilde tekrar fırın tepsisine dizilir 15 dakika daha pişirilir soğuyunca gevreklerimiz hazır Afiyet olsun ol id tagoninread
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.