Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seksendort Hayır Olamaz

Seksendort Hayır Olamaz
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Seksendort Hayır Olamaz Şarkı Sozu,
Şarkı Sozleri

Dun akşam olemedim,
Yine kor kutuk sarhoş oldum
Rezalet cıkarmadım,
Bir sana bir de kendime sovdum

Ne icsem olmadı,
Kafada başka dert tasa kalmadı
Bir seni atamadım
Sek ictim acıları, su katmadım

Yalanlar, yalanlar soyledin;
Beni hic hak etmedin

Sensizlik beni boyle yensin mi?
Tek başıma yollarda beni boyle bulsun mu?
Hayır olamaz

Offf

Her akşam bir BUYUK
Başka turlu taşınabilir mi bu yuk?
Unuttum derken seni,
Mağlup oldum aşka yine korkutuk

Her sokak koşe başı,
Evim oldu yine kaldırım taşı
Yolunu kaybedenin,
Kedi kopek olurmuş sırdaşı

Yalanlar, yalanlar soyledin;
Bunu hic hak etmedim

Hayır olamaz

Hayır olamaz

Dağılın ulan, isyanım var, calsın sazlar oynasın kızlar
Derdim var, efkarım var, calsın sazlar oynasın kızlar

Hayır olamaz

Offf

Similar threads

Grup 84 Hayır Olamaz şarkı Sozleri Grup 84 Hayır Olamaz şarkısı Grup 84 Hayır Olamaz şarkısının Sozleri Grup 84 Hayır Olamaz şarkı sozu Hayır Olamaz Sozleri Grup 84 Grup 84 Hayır Olamaz Sozleri Dun akşam olemedim Yine korkutuk sarhoş oldum Rezalet cıkarmadım Bir sana bir de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Grup 84 Hayır Olmaz Şarkı Sozu grup 84 hayır olamaz Hayır Olmaz Grup 84 Seksendort Hayır Olmaz Dun akşam olemedim,yine korkutuk sarhoş oldum Rezalet cıkarmadım,bi sana bir de kendime sovdum Ne icsem olmadı,kafada baska dert tasa kalmadı Bir seni atamadım,sek ictim acıları su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Grup 84 Hayır Olamaz Şarkısı, Grup 84 Hayır Olamaz Şarkı Sozleri, Grup 84 Hayır Olamaz Şarkısının Sozu Grup 84 Hayır Olamaz Sozleri Hayır Olamaz Grup 84 Dun akşam olemedim,yine korkutuk sarhoş oldum Rezalet cıkarmadım,bi sana bir de kendime sovdum Ne icsem olmadı,kafada baska dert...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Dun akşam olemedim,yine korkutuk sarhoş oldum Rezalet cıkarmadım,bi sana bir de kendime sovdum Ne icsem olmadı,kafada baska dert tasa kalmadı Bir seni atamadım,sek ictim acıları su katmadım Yalanlar yalanlar soyledin,beni hic haketmedin Sensizlik beni boyle yensin mi Tek basıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Grup 84 Hayır Olamaz gitar notası,akoru,tabı Hayır Olamaz şarkısı nota,akor,tab Calsın sazlar oynasın kızlar şarkısı nota imagesgrup84hayirolamazgitarnotasi5adaaa21d9843 EmEm EM F Dm Dun akşam olemedim Yine kor kutuk sarhoş oldum Em F Dm Rezalet cıkarmadım Bi sana bir de kendime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,505Konular
982,753Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt