
Şekersiz,Muzlu Turufflar (Az Materyalli, Çok Lezzetli) Tanımı İçin Materyaller
- 1 – 1, 5 paket kadar, kakaolu petibör bisküvi
- 4 küçük olgun muz( yada 2 büyük olgun muz)
- 2 yemek kaşığı fındık yahut ceviz kırığı
- Hindistan cevizi
Şekersiz,Muzlu Turufflar (Az Materyalli, Çok Lezzetli) Tanımı Yapılışı
- Bisküvileri bir poşetin içine koyup, oklavayla üzerine bastırarak, ezelim.
- Muzları ve fındığı koyup, elimizle yoğuralım.
- Beş dakika dinlendirdikten sonra yuvarlayıp (ellerimizi yavaşça ıslatalım) hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alalım.
Not, kakaolu bisküvi yerine sade bisküvi de kullanabilirsiniz ????.