Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şekerpare

Şekerpare
0
44

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
sekerpare.jpg

Şekerpare Tarifi İçin Malzemeler

• 250 gram tereyağı
  • 1 adet yumurta
  • Yarım çay kaşığı kabartma tozu
  • 1,5 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 paket vanilya
  • 3 su bardağı un (Una göre değişebilir, hamur yumuşak olacak)
Şerbeti için;
  • 2 su bardağı şeker
  • 2buçuk su bardağı su

Şekerpare Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle tatlımızın şerbetini hazırlıyoruz; şerbet kaynadıktan sonra birkaç damla limon sıkıp 15 dakika kısık ateşte kaynattım ve soğumaya bıraktım.
  2. Daha sonra yumuşak bir hamur elde edip hamurumu şekillendirdim.
  3. Üzerlerine fındık koyup 180 derecede alt üst ayarda pişirdim.
  4. Fırından çıkan tatlılarımıza soğuk şerbetimizi döküyoruz. Miss gibi şekerpare hazır ????????.
Şekerpare Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Şerbetli Şekerpare Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 1 paket margarin2 adet yumurta (1 sarısı üzeri için ayrılacak)2 çay bardağı irmik1 paket kabartma tozu1 paket vanilya1,5 çay bardağı pudra şekeri3 su bardağı un Şerbeti için: 4,5 su bardağı su4 su bardağı şeker1 tatlı kaşığı limon Şerbetli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Ceviz Dolgulu Şekerpare Tarifi İçin Malzemeler 200 gr margarinYarım su bardağı toz şekerYarım su bardağı irmik2 yemek kaşığı yoğurt1 paket kabartma tozu1, paket şekerli vanilin2 tane yumurta( birinin sarısını üzerine sürmek için ayırın)3 su bardağı un ( una göre çok yada az ölçü gidebiliyor)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Şekerpare Tanımı İçin Malzemeler 250 gram margarin2 çay bardağı irmik1,5 çay bardağı pudra şekeri2 adet yumurta (1 tane sarısı üzerine sürülecek)1 paket kabartma tozu1 paket vanilya3 su bardağı unKakao Şerbeti için; 4 su bardağı toz şeker4 su bardağı suÇeyrek limon Şekerpare Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Şekerpare Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için: 250 gram tereyağı2 çay bardağı irmik2 adet yumurta (1 yumurtanın sarısı üzerine sürülecek)Yarım çay kaşığı kabartma tozuYarım çay kaşığı karbonat1,5 çay bardağı pudra şekeri1 paket vanilya3 su bardağı un Şerbeti için; 4 su bardağı toz şeker4 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Şekerpare Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; 250 gram margarin2 çay bardağı irmik2 adet yumurta (1 inin sarısı üzeri için kullanılacaktır)Yarım çay kaşığı kabartma tozuYarım çay kaşığı karbonat1,5 çay bardağı pudra şekeri1 paket vanilyaHamurun yumuşamasına nazaran un ben 3 bardağa yakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt