Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şeker İhtiyacını Azaltan Kahve

Şeker İhtiyacını Azaltan Kahve

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Şeker İhtiyacını Azaltan Kahve Tarifi İçin Malzemeler

*1 silme çay kaşığı tarçın
*1 dolu tatlı kaşığı türk kahvesi
*1 büyük fincan süt

Şeker İhtiyacını Azaltan Kahve Tarifi Yapılışı
Bu kahveyi bir yerde gördüm ve gördüğüm gibi yaptım şeker ihtiyacını azaltması bir yana tadı da çok güzel olduğundan içmekten vazgeçemiyorsunuz Tarçının faydaları saymakla bitmez türk kahvesinin de yağ yakıcı özelliğinden faydalanıyoruz Aksam 45 aralarında her gün veya gün aşırı içerseniz tatlılara artık ne kadar da isteksiz baktığınızı göreceksiniz
Tarif için malzemelerin hepsini bir cezvede pişiriyoruz Üzerine köpük gibi bir katman çıkıyor tarçından dolayı Onu alın o kısmını ben kullanmıyorum topak topak kahveyi bozuyor bence siz isterseniz atın isterseniz kullanın 1 taşım kaynayan kahveyi fincanımıza alıp söylediğim vakitlerde içebilirsiniz Tabii bu vakitler şeker ihtiyacı bakımından iyi ama tadını beğenirseniz günün farklı saatlerinde içmenizde de elbette bir sorun yok Yanına koyduğum bisküviler sadece sunum açısından resmini çektikten sonra hemen poşetine tekrar koydum sonuçta bu hareketi yapabilmek için bu kahveyi içiyoruz

858,505Konular
982,714Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt