Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şehzade Mehmet Sevgilisinden Neden Ayrıldı?

Şehzade Mehmet Sevgilisinden Neden Ayrıldı?
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Şehzade Mehmet Sevgilisinden Neden Ayrıldı? gürbey ileri sevgilisi gürbey ileri sevgilisinden ayrıldı şehzade mehmet gürbey ileri Sevgili melekler, Müthiş Yüzyıl'ın şehzadelerinden Şehzade Mehmet'i canlandıran Gürbey İleri sevgilisinden ayrılmıştı Geçtiğimiz sezonda Malkoçoğlu'nun sevgilisi olarak benzer dizide bulunan ve acilen İntikam dizisinde rol alan Ezgi Eyüboğlu'ndan ayrılan Gürbey İleri neden ayrıldıklarına ilişkin yorumlama yapmadı 1548622619 1548622619 sehzademehmetsevgilisindennedenayrildi5c4e1b21044bfsehzademehmetsevgilisindennedenayrildi5c4e1b21044bf sehzademehmetsevgilisindennedenayrildi5c4e1b21044bf “Muhteşem Asır”ın Şehzade Mehmed'i Gürbey İleri önceki gün Bebek'te devamlılık okudu Bebek Kahve'de takriben bir saat devamlılık okuyan İleri, Bize mantıksal bağ haftalık geliyor Anında çalışıyorum Size sürpriz söyleyemem, ben de bilmiyorumdedi Antalya Televizyon Ödülleri'nde Rusyalı kızların ilgisini çeken İleri, Çok hoşuma gitti Böyle bir ilgiyi görünce ben de fazla şaşırdım Belki ileride Rusya'da bir proje yapabilirizdiye konuştu Sevgilisi Ezgi Eyüboğlu'yla “İntikam” dizisindeki öpüşme sahneleri yüzünden mi ayrıldıkları soruları karşı İleri, Özel hayatım hakkında bugüne dek hiç konuşmadım Bundan sonra da konuşmayacağım, ama aldattığım için ayrıldığımız yönünde meydana çıkan haberler şüphesiz yalandırbiçiminde konuştu  

858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt