Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şehriyeli Sebze Çorbası

Şehriyeli Sebze Çorbası
0
24

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
sehriyeli-sebze-corbasi.jpg

Şehriyeli Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 baş karnabahar
  • 4 baş brokoli
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tane havuç
  • 1 tane patates
  • 1 tane soğan
  • Yarım çay bardağı şehriye
  • Zerdeçal
  • Karabiber
  • Tuz

Şehriyeli Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle soğanımızı yemeklik doğrayıp yağda kavuralım.
  2.  Daha sonra sırasıyla küçük doğradığımız havucumuzu patatesimizi karnabaharımızı brokolimizi ve sarımsağımızı koyup biraz kavuralım.
  3.  Daha sonra üzerine sıcak su ekleyelim ve biraz tuz atalım et suyu varsa ekleyelim yoksa 2 tane et suyu knor koyalım ve kaynamaya bırakalım.
  4. Daha sonra kaynamaya yakın şehriyelerimizi atalım ve az daha kaynatalım.
  5.  Zerdeçal karabiber koyup altını kapatalım ve servis edelim.Afiyet olsun.

Şehriyeli Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt