Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şehir sustu, insanlar sustu

Şehir sustu, insanlar sustu
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Büyük Kasaba sustu, halk müziği sustu Aralıksız tekrarladığım cümleler daha gözü kara bugün Ve kendinden aciz bir ben Dilime kimsesiz sözler bulaştı Darmadağınım Hayatımı özet geçmeliyim Uzama ! uzatmamalıyım Karmaşığın dibine vurmalıyım Teşhisi konulmamış yanılgılar içinde tutsaklığım Gel Gitler akıtıyorum ömürlük nehrime Susmalıyım! Hayır devamı olmalı Üşüyorum, üşüdükçe uzuyor gece Ve gece üşüyor benimle Sis çöküyor içime, ve arkasında çenem düşüyor Korkuyorum aynadaki yüzümden Ve aynadaki korkaklığımı görmekten Korkuyorum düşüncelerimden Bir yerinden yakalamak istiyorum zamanı Süre parçalanıyor avuçlarımda Bir seni ve bir beni topluyorum sadece kelimelerde “biz oluyoruz İkimizin toplamı hiç “biz etmedi oysa Belki ben bir hiç veya biz dediğimiz şey bir “hiçti Bizi tutsak aldım içime, ve karanlığa gömdüm Büyük Kasaba sustu, millet sustu Susmalıyım Dilim belki anlaşılmaz halde fakat ıslıklarım bir çığlık Çıkar içimdeki çığlıkları! Emanetçi cümlelerimi alır o süre susarım belki Şu Anda iki kuruşluk uykularıma geri dönmeliyim Çığlıklarım ne vakit uyanır agnostik Sen en iyisi mi yeniden göm çığlıklarımı içime alinti  

858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt