Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

şehidinin yerine talip oldu

şehidinin yerine talip oldu
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
şehidinin yerine talip oldu TunceliElazığ kara yolunun Dinar Deresi mevkisinde, 14 Ekim Salı günü, askeri konvoyun geçişi esnasında terör örgütü üyelerince açılan ateşte ağır yaralanan ve Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde çare gören er Fikret Yükseler'in şehit olduğu haberi, merkez Yüreğir ilçesinde yaşamış ailesine askeri yetkililer göre ulaştırıldı Adana İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay İzzet Cural da baba Arif Yükseler, anne Gaden Yükseler ve aile fertlerini ziyaret ederek, başsağlığı dileklerinde bulundu ''OĞLUMUN ASKERLİĞİNİ BEN TAMAMLAYIM'' Kurmay Albay Cural'a sarılarak gözyaşı döken baba Arif Yükseler, ''Komutanım bitirin artık bu terörü Oğlumun iyileşip dönmesi için dua ederken şehit haberiyle yıkıldık Oğlumun tezkeresine 4 ay kalmıştı Onun yerine beni askere götürün, askerliğini ben tamamlayayım'' dedi Kurmay Albay Cural ise terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü söyledi Oğlunun şehit haberi üstüne asap krizi geçiren anne Gaden Yükseler ise şöyle konuştu: ''Bana başınız sağ olsun demeyin, fazla ağır geliyor Oğlum ödüllü askerdi, Isparta'da dereceler aldı Terör artık bitirilsin Teröristlere gereken ders verilsin Bizim evladımız şehit oldu, diğer evlatlar da şehit olmasın Kimse benim çektiğim acıyı çekmesin Bu acıyla nasıl yaşarız Ümitle tezkere alıp evine dönmesini beklediğim kuzum dönemedi Bütün Türkiye, gözünüzü açın, evlatlarınızı öldürtmeyin Terörü içimizden temizleyelim'' Şehit haberi üzerine Türk Bayraklarıyla donatılan şehidin baba evine taziye ziyaretine gelen vatandaşlar da sıkça slogan atarak terörü lanetledi Şehit er Fikret Yükseler'in cenazesinin yarın Adana'da toprağa verilmesi bekleniyor  

858,505Konular
982,702Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt