Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şeftali Reçeli

Şeftali Reçeli
0
47

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
seftali-receli.jpg

Şeftali Reçeli Tarifi İçin Malzemeler

• 1 kg şeftali
  • 3 su bardağı şeker
  • Yarım limon suyu veya bikaç adet küçük limon tuzu

Şeftali Reçeli Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Şeftalileri güzelce yıkıyorum.
  2. Tencereye doğruyorum.
  3. Üzerine şekeri de döküp kapağını kapatıyorum sabaha kadar sulanıyor.
  4. Sabah tencereyi ocağa koyuyorum yarım saat kaynatıyorum. İstediğim kıvama geldiğinde limon sıkıp bi beş dakika daha kaynattıktan sonra altını kapatıp kavanoza dolduruyorum. Ağzını sıkıca kapatıyorum. Afiyet olsun ????.
Şeftali Reçeli Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Şeftali Reçeli Tarifi İçin Malzemeler 10 orta boy sert şeftali4 su bardağı toz şeker1 çay kaşığı ucu limon tuzu1 çay kaşığı tereyağı ya da margarin Şeftali Reçeli Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Şeftaliler soyulup, istenilen şekilde doğranır. Derin bir tencereye biraz şeftali...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Cam Üzere Berrak Şeftali Reçeli Tanımı İçin Materyaller 2 kg sert şeftali1.5 kg toz şeker4-5 adet karanfil1 tatlı kaşığı tereyağı yahut margarin1 çay kaşığı dolu (olmayacak) limon tuzu1 yemek kaşığı karbonat Cam Üzere Berrak Şeftali Reçeli Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Şeftalileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Şeftali Reçeli Tarifi İçin Malzemeler 3 kilo şeftali1 kilo 250 gram şekerYarım limon1 yemek kaşığı tereyağıYarım bardak su Şeftali Reçeli Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle şeftalileri iyice yıkıyoruz. Sonra ince şekilde kabuklarını soyuyoruz. Soyduğumuz şeftalileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Şeftali Reçeli Tanımı İçin Materyaller 4 kilo şeftali4 su bardağı şekerYarım limon suyu1 tatlı kaşığı tereyağı Şeftali Reçeli Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Şeftalilerimizi güzelce yıkayıp orta büyüklükte küp küp doğrayalım. Doğradığımız şeftalileri büyük bir tencereye alalım ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Şeftali Reçeli Tanımı İçin Materyaller 1,5 kg şeftali (sertlerinden)2 su bardağı toz şeker Şeftali Reçeli Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Şeftalilerin kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkaralım. Tencereye istediğimiz formda doğrayalım. Üzerine toz şeker ilave edip kapağını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt