Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şeftali Reçeli Tarifi (Videolu Anlatım)

Şeftali Reçeli Tarifi (Videolu Anlatım)

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
seftali-receli-tarifi-videolu-anlatim.jpg

Şeftali Reçeli Tarifi İçin Malzemeler

• 3 kilo şeftali
  • 1 kilo 250 gram şeker
  • Yarım limon
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım bardak su

Şeftali Reçeli Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle şeftalileri iyice yıkıyoruz.
  2. Sonra ince şekilde kabuklarını soyuyoruz.
  3. Soyduğumuz şeftalileri dilim şekilde kesiyoruz.
  4. Çekirdeğinden ayırıyoruz.
  5. Üzerine şekerini ve suyunu ilave edip pişirmeye alıyoruz.
  6. Kaynadıkça köpüğünü alıp atıyoruz.
  7. Pişene kadar bu işleme devam ediyoruz.
  8. Pişmesine yakın bir yemek kaşığı tereyağı ekleyerek bir taşım daha kaynatıp kavanozlara dolduruyoruz.
  9. Kapağını kapatıp ters çeviriyoruz. Afiyet olsun. Gerçek lezzetler.
Şeftali Reçeli Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Şeftali Reçeli Tarifi İçin Malzemeler 1 kg şeftali3 su bardağı şekerYarım limon suyu veya bikaç adet küçük limon tuzu Şeftali Reçeli Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Şeftalileri güzelce yıkıyorum. Tencereye doğruyorum. Üzerine şekeri de döküp kapağını kapatıyorum sabaha kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Şeftali Reçeli Tanımı İçin Gereçler 2 kilo reçellik sert yarma şeftali2 kilo şeker1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon Şeftali Reçeli Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle şeftalilerimizi bir hoş yıkıyoruz. Daha sonra küp küp doğruyoruz. Tabi istediğiniz üzere doğrayabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Şeftali Reçeli Üretimi (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 1.300 kg şeftali1 kg şeker1 tatlı kaşığı limon tuzu Şeftali Reçeli İmali (Videolu) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Şeftalilerin kabuklarını soyuyoruz. Mercimek kadar olacak biçimde doğruyoruz üzerine şekerini ilave edip ocağınıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Şeftali Reçeli Tanımı İçin Materyaller 4 kilo şeftali4 su bardağı şekerYarım limon suyu1 tatlı kaşığı tereyağı Şeftali Reçeli Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Şeftalilerimizi güzelce yıkayıp orta büyüklükte küp küp doğrayalım. Doğradığımız şeftalileri büyük bir tencereye alalım ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Cam Üzere Berrak Şeftali Reçeli Tanımı İçin Materyaller 2 kg sert şeftali1.5 kg toz şeker4-5 adet karanfil1 tatlı kaşığı tereyağı yahut margarin1 çay kaşığı dolu (olmayacak) limon tuzu1 yemek kaşığı karbonat Cam Üzere Berrak Şeftali Reçeli Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Şeftalileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt