Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şefkat İle İlgili Duygu Yüklü Şiirler

Hoş geldin! harman56 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Şefkat İle İlgili Duygu Yüklü Şiirler
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Şefkat İle İlgili Duygu Yüklü Şiirler Şefkat İle İlgili Şiirler Şefkat Şiirleri Sevgili şiirsever melekler, şefkat şiirleri arayan melekler, bu yazımızda şefkat ile ilgili şiirler paylaşmak istiyoruz sizlerle Eğer sizlerde de böyle duygu yüklü şiirler varsa bizlerle paylaşabilirsinizsefkatileilgiliduyguyuklusiirler5c556bf50c8c9alt 1549102064 1549102064 sefkatileilgiliduyguyuklusiirler5c556bf53cc91sefkatileilgiliduyguyuklusiirler5c556bf53cc91 sefkatileilgiliduyguyuklusiirler5c556bf53cc91 ŞEFKAT ORMANI Sivridir ANNE yağmurları, kanatacak dek sivri ! Batarlar yüreğine masum bir intihar gibi ! Dürüst içe taşar ANNE hasretinin sıcak selleri Her deli yangın söndürülebilir sonunda şayet, Her yangından kaçabilirsin sen şansın var oldukça Fakat “Hayırsız Evlat ateşiyle kavrulursun büyük bir muhtemelen, ANNE yangınları içinde fakat VEFA ORMANLARINI sarmamışsa ! Aşk’tan da üstündür o sevgi, Tanrı himayesinde Anne taşır ve büyütür seni elbet Tanrı’nın izniyle Anne’ye haram olmuştur uykular,ateşli geceler de Sevgisini beklersin defalarca sen afiyetli olsan bile Hastaysan, muhtaçsındır Anne’nin şefkat mucizesine ! Bir insan karun değin,varlıklı de olsa yine, Denkleştiremez borcunu hiç bir süre bir Anneye Çünkü önce Tanrı, Sonra Anne vermiştir seni dünya ya naçiz armağan Karşılığında SEVGİ istemektedir senden sadece, O yalnız VEFA istemektedir lahza gelip yatağa us ?… Bir Anne görmüştüm soluduğum dünyanın aynasında Nice babasız evler yaşarken etrafımızda O çocuklarına hem anne oluyordu, ayrıca de baba Alın Yazısı, o rolü böylece nasip görmüştü tekrar O’na Elleri ekmek tutamıyordu küçük yavruların daha Biri sırtın da, diğeri kucağın da, gidiyordu hasta bakımına… Düşünmek istemediğinize eminim, insan olduğunuz için sizlerin de; Bir gün mutlaka hasta olacaktır o süper Anne, Ben değil dikkate almak, koymak istemiyorum hayalini bile; Hastaya görmek zorunluluğu olan HASTA bir Anne ! Acaba ruh güzelliğinin, veya kutsallığın ne kadarlık zirvesin de ? Ama biliyorum ki acilen o cefaların en tepesinde !… Yakışmazdı çocuklarının sırtını dönmeleri pek süper bir ANNE ‘ye Çocuklar hayata teslim edildikten sonra, Onun bitebileceği bir günün arefesin de… “Analardır Adam Eden Adamı… Hüngür güngür yüreklere bağırıyordu defalarca o şarkı Cennet’e bulamış diyorlardı iyice Ulu Tanrı; Mademki Anne bir ŞEFKAT ORMANI , Öpülmeliydi Anaların nasırlı ayaklarının altları ! Keza yaşarken bilinmeli Anaların kıymeti Tren istasyondan farz edin fakat haber sızdıramadan kalkıverdi Öpsen de hak yazılmaz sana bundan böyle O’nun cansız tenini ! Yaşarken öpülmeli çünkü Anaların ayakları, elleri Son pişmanlık para etmemektedir temelli… Ömür boyu ağlatır daha sonra bir evladın için için yüreğini; Ana merhumluğa erince diğer kimse dinlemez onun kadar derdini Başlıca aklından her geçip gittiğinde kırmışsa o’nun kadifemsi yüreğini Kanatır hayatını battıkça mazinin keskin dili ! Şayet derinden inciterek giymişse olgunu ya da cüretlisi, Anasına karşı bir “Hayırsız Evlat“ gömleğini ? Yalnız bu dünya da yok fakat, Başlıca diğer taraf da zordur “Hayırsız Evlatlığın Telafisi !!! İhakkı Gürcanok Şefkati yüreğinden eksik etme Şefkatsiz olan insan zalim olur, Şefkati yüreğinden beceriksiz etme Irk şefkat ile huzur bulur, Şefkati yüreğinden eksik etme Kelam bizim gönlümüzün sesidir, Sevgi dersen yüreklerin hasıdır Şefkat gönülde acınacak şey hissidir, Şefkati yüreğinden beceriksiz etme Şefkat olmadan mutluluk kaygı olmaz, Şefkat olmadan özde duygu olmaz Şefkat olmadan sevgi hürmet olmaz, Şefkati yüreğinden yetersiz etme Allah şefkatli olanları sever, Gönlü sevgiyle dolanları sever Kendine şükür kılanları sever, Şefkati yüreğinden yetersiz etme Yusuf söz insanın acziyetidir, Zulüm kulun cana eziyetidir Şefkat büyüklerin meziyetidir, Şefkati yüreğinden eksik etme Yusuf Tuna **Anne** Değerini bilmez mi, uğurlu evlat olan Sinesi güzel koku kokulu, şefkat timsali Anne Hürmet sevgi bulmazsa, güller misali solan Sinesi mis kokulu, şefkat timsali Anne Küçük bir öpücükle, yüzünde güller açar Gülümseyen yüzüyle, etrafa neşe saçar Anneler hiç olmasın, dertten kederden naçar* Sinesi güzel koku kokulu, şefkat timsali Anne Cefa etse de ona, evladına darılmaz Sırtında her gün taşır, o yine de bitip tükenmez Atar derdi içine, çocuğuna kırılmaz Sinesi mis kokulu, şefkat timseli Anne Başınıza taç yapın, yaş akmasın gözünden Güzellikler dökülür, içindeki özünden Gülüş eksilmesin, o nur gibi yüzünden Sinesi mis kokulu, şefkat timsali Anne 352011………İsmihan Erdoğmuş İsmihan Erdoğmuş